05 / 05 / 2024

Köy Zekeriyaköy güncel fiyat listesi

Köy Zekeriyaköy güncel fiyat listesi

Köy Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede daireler 555 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Köy Zekeriyaköy güncel fiyat listesi...

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

Peugeot 208, artık yüzde 15 daha az yakıt tüketiyor! Ekim'e özel 0.99 faiz fırsatı başladı! İşte güncel fiyatlar...

Güncellenen Peugeot 208 ile ilgili tüm özellikler açıklandı. Peugeot 208 artık yüzde 15 daha az yakıt tüketimine sahip. Bunun yanı sıra halihazırda 208 için 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Peugeot 208 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Su fiyatlarına yüzde 233,33 zam geldi! İşte zam sonrası güncel su fiyatları

Yozgat Belediyesi, Eylül Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nda suyun metreküp fiyatına büyük bir zam yapılmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte su fiyatlarına yüzde 233,33'lük bir zam uygulanacak.  İşte zam sonrası güncel su fiyatları...

Yerli otomobil Togg rekor kırdı! İşte güncel Togg fiyat listesi

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla, ağustos ayında kaç adet Togg satıldığı açıklandı. İşte o rakamlar ve güncel Togg fiyat listesi

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Rekor göründü! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatlarında rekor fiyatlar görüldü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda büyük indirim! İşte güncel fiyat listesi

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda indirim kampanyası başlatıldı. İşte kampanya kapsamında satılan ürünlerin güncel fiyat listesi...

Son dakika.. Fındık fiyatları yerinde durmuyor! Güncel ücretlendirme İl İl açıklandı hemen bakın!

25 Nisan itibarıyla fındık ücretlerine bir güncelleme daha yapıldı. Fiyatı dünya piyasalarındaki talep ve arz durumuna göre de belirlenen fındık fiyatlarına gelen güncelleme sonrasında  fiyatlardaki son durum şu şekilde oldu. 

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! İşte güncel 18 Kasım 2022 hurda fiyat listesi 

Geçtiğimiz hafta peş peşe gelen zamlardan sonra hurda fiyatları yükseldi. Güncellenen hurda fiyatları ise bugün tekrar düşmeye başladı. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Köy Zekeriyaköy güncel fiyat listesi Haberi

Köy Zekeriyaköy güncel fiyat listesi

Köy projesi, Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Siyahkalem İnşaat tarafından inşa edilen proejde 14.167 tane daire yer alıyor. Köy Zekeriyaköy güncel fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Köy Zekeriyaköy Evleri'nde yüzde 1 peşinat ödendiğinde yüzde 24'ü Ekim 2016 tarihinde, kalan bedel banka kredisi ile ödeniyor. Ayrıca yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan bedel 36 ay vade farksız ödeniyor. 


Köy Zekeriyaköy projesi Maslak'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika, Sarıyer İDO'ya 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor. Proje 67 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Siyahkalem Köy projesi 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 


Siyahkalem...