09 / 05 / 2024

köyce alaçatı satış ofisi

köyce alaçatı satış ofisi

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık konut fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Toplamda 62 adet villanın yer aldığı projede teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajı!

Demirbaş Hanesel ortaklığının Tuzla Tepeören'de hayata geçirdiği 360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Time Alaçatı satışa çıktı! 84 konutluk yeni proje!

Kaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Time Alaçatı 84 adet konutluk projesiyle satışa çıktı. Peki Time Alaçatı konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Time Alaçatı ile ilgili merak edilenler...

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Cedi Osman Alaçatı'da villa kiraladı!

Yaklaşık bir senedir oyuncu Ebru Şahin ile aşk yaşayan basketbolcu Cedi Osman, Alaçatı'da villa kiraladı. 

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

köyce alaçatı satış ofisi Haberi

köyce alaçatı satış ofisi

Mimarin Köyce Alaçatı Villaları Sheraton Hotel' e 3 kilometre, Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre, Tansaş ve Macro Center' a 400 metre, Port Alaçatı Marina' ya 4,6 kilometre, otoban girişine 1,5 kilometre, Çeşme merkeze 9 kilometre, Alper Çizgenekat Devlet Hastanesi' ne 7,5 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor. 


Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık villa tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Suv Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Konutların 2016 yılı Haziran ayında teslim edileceği Mimarin Köyce Alaçatı'da Akdeniz, Osmanlı ve Fransız mimarisini barındıran 5 tane meydan yer alıyor. 


İzmir Mimarin Köyce Alaçatı'nın ortak kullanım alanları içerisinde sauna, masaj bölümü, yüzme havuzu, mini mutfak, çocuk havuzu, oyun odası, hobi salonu, şömine köşesi, seyir terası, fitness ve pilates...