08 / 05 / 2024

koz oran konum

koz oran konum

Koz Oran nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Koz Oran sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Koz Oran konut projesi satışta mı?

Koz İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen Koz Oran projesinde satışlar devam ediyor. Daireler Aralık 2023'te teslim edilecek.

Koz Oran güncel fiyat!

Koz Oran güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Koz Oran güncel fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Koz Oran nerede?

Koz Oran nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Koz Oran sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Koz Oran Aralık 2023'te teslim!

Koz İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Koz Oran'da yer alan evler satışa çıktı. Daireler  Aralık 2023'te hak sahiplerine teslim edilecek.

Mesa Koz'da 60 ay vade yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Mesa tarafından İstanbul'un merkezi Kozyatağı'nda yükselen Mesa Koz projesinde 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Kuzu Effect Oran satış fiyatları!

Kuzu Effect Oran satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Arsa alanı 30 bin 739 metrekare olarak belirlenen proje Kuzu Grup imzası ile inşa ediliyor.

Oran Marina Ankara satış fiyatları!

Oran Marina Ankara satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Oran Ankara Marina satılık daire!

Oran Ankara Marina satılık daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değiştiği projede daire fiyatları konum ve cepeye göre değişiyor. Projede toplam 2 bin adet daire bulunuyor.

Marina Ankara Oran ev fiyatları!

Marina Ankara Oran ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eymir Gölü ve Marina manzarasına sahip konutların yer aldığı proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.

Güneşli Greenist Evleri 'nde 0,67 faiz oranıyla: 277 bin 423 TL!

Konum olarak İstanbul'un Güneşli bölgesinde yer alan Güneşli Greenist Konutları'nda minimum fiyat 277 bin 423 TL'den başlıyor. Projede 10 yıllık vadelendirmeye 0,67 faiz oranı uygulanıyor...

Altın Oran telefon!

Ankara-Çankaya’da Sinpaş GYO tarafından yükselen Altın Oran telefon konum ve ulaşım bilgilerini haberimizde inceleyebilirsiniz. Altın Oran telefon: (0312) 490 10 72

Sinpaş Altın Oran nerede?

Sinpaş GYO girişimi ile Ankara-Çankaya’da hayata geçirilen Sinpaş Altın Oran nerede, konum ve ulaşım bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz

koz oran konum Haberi

koz oran konum

Hayata geçirdiği konut projeleri ile adından söz ettiren Koz İnşaat, yatırımlarını hızlandırdı. Firma tarafından Çankaya'da inşa edilen Koz Oran'da yer alan daireler sahiplerini bekliyor. Proje dahilinde yer alan daireler Aralık 2023'te hak sahiplerine teslim edilecek. Proje içerisinde 5+1, 4+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 daireler bulunuyor. 

Koz Oran nerede?

Koz Oran nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Koz Oran nerede sorusunun yanıtından önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

1500 metrekare sosyal alan 2500 metrekare yeşil alan proje 30 kat ve 3 bloktan meydana geliyor. Proje içerisinde 18 mağaza ve 34 aktivite alanı yer alıyor. Koz Oran içerisinde, mağaza, market, eczame, fırın, kuru temizleme, yoga ve pilates salonları da bulunuyor. 

Koz Oran'dan ev almak isteyen vatandaşların fiyat ve ödeme koşulları için firmanın satış...