03 / 05 / 2024

koza parke esenyurt

koza parke esenyurt

Garanti Koza tarafından hayata geçirilen Koza Park projesinde fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor...

Garanti Koza Kozapark projesinde ipotek krizi bitti, 3 bin 500 tapudan 1.500’ü sahiplerine verildi!

Garanti Koza’nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’taki Kozapark Projesi’nde 3 bin 500 tapudan 1.500 tanesi sahiplerine verildi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Akkoza’da da hukuki süreç sürüyor. 

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli Ensar Kaya tarafından kuruldu.

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özler Parke Nalburiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sonay Öz tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Garanti Koza'nın projeleri Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Garanti Koza, İstanbul Esenyurt ve Bulgaristan projelerini Dubai'de görücüye çıkardı. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, fuarın ilk gününde yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

Esenyurt Koza Park fiyatları!

Garanti Koza tarafından hayata geçirilen Esenyurt Koza Park fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 7 blok halinde inşa edilen projenin satış süreci devam ediyor.

Koza Park Esenyurt'ta teslimler etap etap gerçekleşecek!

Garanti Koza'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Koza Park projesinde inşaat ve satış süreci devam ediyor. Sonbahardan itibaren etap etap teslim edilecek na tamam dairelerin iç dekorasyon süreci ise 6 ayda tamamlanacak.

Garanti Koza 2014'te 4 bin konut sattı!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi

Caroline Wozniacki, Esenyurt Koza World of Sports Arena'nın şampiyonu!

Esenyurt Koza World of Sports Arena'da düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Cup Final maçını Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu birlikte izledi. İşte finalden fotoğraflar...

Koza Park daire fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yer alıyor. İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Koza Park daire fiyatları...

koza parke esenyurt Haberi

koza parke esenyurt

Metrekare birim fiyatı 2 bin TL olan Koza Park projesi Akkoza projesinin 4. etabı olarak yükseliyor.


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta hayata geçirelen Koza Park projesi Garanti Koza imzası taşıyor. 


3 bin 500 adet konutun yer aldığı Koza Park Konutları'nda yüzde 10 peşinat ile kalan tutar 60 ay vadelendirilebiliyor. Ayrıca banka kredisi ile konut sahibi olmakta mümkün.



Esenyurt Koza Park'ta 1+1, 2+1, 3+1 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


Teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Koza Park Evleri, konut alıcılarına yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi imkanları sunuyor. 


1+1 dairelerin 64 ila 98 metrekare, 2+1 dairelerin ise 78 ila 150 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Koza Park Esenyurt'ta 1+1 daireler 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla...