29 / 04 / 2024

kozan belediye başkanı Musa Öztürk

kozan belediye başkanı Musa Öztürk

Kozan Belediyesi ilçe merkezinde sürdürdüğü asfalt ve parke çalışmalarının yanı sıra, imara açılan mahallelerdeki yeni yolları ulaşıma açıyor. Öztürk, yeni yerleşim alanları oluşturulması ile ihtiyaç haline gelen yolları açmaya başladıklarını kaydetti.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Kozan'ın İmar Mevzuatı Eğitimi başvurusu ajanstan destek alacak!

Kozan Belediyesi 2016’nın ilk ayında Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan (ÇKA) proje desteği almaya hak kazandı. Mevzuat eğitimiyle teknik personelin mesleki bilgisinin arttırılması ve meclis üyelerinin konuyla ilgili olarak bilgilendirilmesi hedefleniyor.

Kozan'daki çalışmalar 2016 yılında da devam edecek!

İlk etabı tamamlanan yağmur suyu drenaj çalışmalarının Turgut Ozal Bulvarında ki (Göçyolu) asfalt çalışmalarını inceleyenBaşkan Özlük, çalışmaların ara vermeden devam edeceğini belirtti.

Musa Öztürk kimdir?

Adana Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk kimdir? Musa Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Musa Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Musa Öztürk..

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

kozan belediye başkanı Musa Öztürk Haberi

kozan belediye başkanı Musa Öztürk

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şantiye şefliği ekipleri, etaplar halinde imara açılan Güneri, Varsaklar, Karacaoğlan ve Tavşantepe mahallelerindeki yeni yolları ulaşıma açarak çamurlu olan eski yolarda genişletme kumlama ve tesfiye çalışması başlattı.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, imara açılan mahallelerde yeni yerleşim alanları oluşturulması ile ihtiyaç haline gelen yolları açmaya başladıklarını kaydetti. Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimiz gün iptal edilen imar planımızı Adana Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde kısa sürede tamamlayarak ilçemizde durma noktasına gelen inşaat sektörünü yeniden canlandırdık. İmara açılan bölgelerimizde başlatılan inşaatlar nedeni ile vatandaşlarımızdan yol açma ve genişletme talepleri gelmeye başladı. Yeni imar planımızda yer verdiğimiz yolları açarak vatandaşlarımızın ulaşım sorununu çözüyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda imkanlarımız ölçüsünde toprak...