05 / 05 / 2024

Kozcağız Kumluca yolu ne zaman bitecek

Kozcağız Kumluca yolu ne zaman bitecek

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yenileme çalışmaları devam eden Kozcağız-Kumluca yolunda incelemelerde bulundu. Müteahhit firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi alan Tunç, yol inşaatında çalışan işçilere de kolaylıklar diledi...

Kiracılar dikkat! Kiracı eve ev arkadaşı alabilir mi? Alırsa hangi şartlarda alabilir?

Kiracılar için kira fiyatları çok fazla artınca ev arkadaşı almak ve kirayı paylaşmak bir çözüm yolu haline geldi. Fakat böyle bir durumda yasal mevzuat merak edilen konular arasında yer alıyor. Bir kiracı eve ev arkadaşını hangi şartlarda alabilir?

Konut sektörünü ayaklandırmak için yeni çözüm yolu aranıyor! Servet vergisi alınabilir!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam son günlerde sıkça konuşulan servet vergisinin çıkarılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akçam, servet vergisinin çıkarılması gerektiğine değinerek, ekonomide yaşanan sorunların bu vergiyle giderilebileceğini belirtti. 

Kiracılara son dakika uyarısı: 6 aylık süre verilmediyse tahliye başlar mı? Aman dikkat!

Son zamanlarda fahiş oranlarda artan kiralar sebebiyle ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Ev sahipleri, çeşitli sebeplerle mevcut kiracılarını tahliye etmek isterken, kiracılar evden çıkmamak için çözüm yolu arıyor. Peki tahliyede hangi detaylar önemli?

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Sizin için çözüm yolu olabilir

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar bu borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor. Kredi kartı borcu olan vatandaşlar için önemli bir çözüm yolu önerildi. Ancak uygulayıp uygulamamak size kalmış.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Enflasyon en çok vatandaşı vurdu! Kaban ve mont fiyatları arşa çıkınca tek çözüm yolu bu oldu!

Kaban ve mont fiyatları arşa çıktı. Kış için alışveriş yapacak olan vatandaş ne yapacağını şaşırdı. İşte kaban ve mont alacak kişilere sunulan teklif!

EYT ile ilgili bütün bildiklerinizi unutun! Sadece tek bir çözüm yolu var!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Emeklilikle Yaşa Takılanlar için yapılan EYT çalışmaları ile ilgili netleşmesi gereken beş konu olduğunu dile getirirken konuşulan üç formülün de işe yaramayacağını ve bunun tek bir çözümü olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu: Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi ve demir yolu hat uzunluğunun 17 bin 527 kilometreye ulaşacağını açıkladı.

Entegre Tesis Yönetimi'yle projelerde yüzde 5 tasarruf garantisi!

Rekeep Türkiye Ülke Müdürü Sait Özyurt, "Daha projeye başlamadan yüzde 5 tasarrufu taahhüt ediyoruz. Hizmetlerinizde "kalite odaklı verimlilik" istiyorsanız, çözüm yolu "Entegre Tesis Yönetimi'dir" dedi.

Komşularla uyuşmazlıkta arabulucuya gidilir mi?

Komşunuzla yaşadığınız her türlü hukuki sorunun mahkemesiz, pratik, hızlı ve kolay bir başka çözüm yolu var. İşte bunun için yapmanız gerekenler...

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Beylikdüzü Liman Yolu'nun imar sorunu çözülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü’nün E-5 aksından ilk girişlerinden biri olan Yakuplu Mahallesi liman yolu ve çehresi değişiyor.

Kozcağız Kumluca yolu ne zaman bitecek Haberi

Kozcağız Kumluca yolu ne zaman bitecek


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yenileme çalışmaları devam eden Kozcağız-Kumluca yolunda incelemelerde bulundu.


Müteahhit firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Tunç, yol inşaatında çalışan işçilere de kolaylıklar diledi. Tunç, Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun yatırım programına alınması ardından proje çalışmalarının yapılarak, yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ile birlikte Bartın'ın önemli sorunlarından birini daha çözmekte olduklarını söyledi. Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun, Kumluca'ya kadar olan 18 kilometrelik ilk etabının yapım ihalesi Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Kastamonu'da gerçekleştirildiğini belirten Milletvekili Tunç, İhale sonucunun kesinleşmesinin ardından bölgede inşaat çalışmalarına başlandığını, Kumluca-Abdipaşa yolunun yapım ihalesinin de proje çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılacağını söyledi.



Ordu...