02 / 05 / 2024

Kozyatağında inşaat mı çöktü

Kozyatağında inşaat mı çöktü

Olay, Kozyatağı Değirmen Çıkmazı'nda bulunan rezidans inşaatında meydana geldi. İnşatta yapılan çalışmalar sırasında iskelenin çökmesiyle 1 işçi hayatını kaybetti. İnşaat alanına çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

Filistinliler kendi topraklarında inşaat izni alamıyor!

Kovid-19 salgınının işgal altındaki Filistin topraklarında sıkıntılar oluşturuyor. Filistinlilere Yardım Koordinatörü Mahmud Elhafif, Filistinlilerin kendi topraklarında inşaat yapma izni alamadığını belirtti.

Doğu Garajı’nda inşaat Şubat'ta bitiyor!

Müze konsepti ile kültür turizminin hizmetine sunulacak Doğu Garajı’nda inşaat çalışmaları Şubat'ta tamamlanacak. Müze konsepti ise Mart ayında hizmete açılacak.

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

Başakşehir-Kayaşehir Metrosu'nda inşaat başladı!

İnşaat firmalarının yatırım radarına giren Başakşehir gelişmeye devam ediyor. İBB tarafından bölgede inşa edilecek Başakşehir-Kayaşehir Metrosu'nda inşaat başladı...

Türk Akımı'nda inşaat önümüzdeki günlerde başlıyor!

Gazprom'un Türk Akımı'nda inşaat için çalışmalarını tamamladığı, inşaata önümüzdeki günlerde başlanabileceği açıklandı.

Amasyalı ALG Altındağ İnşaat mağdurları çözüm bekliyor!

Amasya'nın Taşova ilçesinde 2016 yılı Mart ayında ALG Altındağ İnşaat müteahhidinin kaçması ile büyük mağduriyet yaşayan yaklaşık 60 vatandaşın umutsuz bekleyişi sürüyor.

Anadolu Yakası'nda inşaat sektörü hız kazandı!

Kentsel dönüşümle beraber Anadolu yakasında inşaat sektörü hız kazanmaya devam ediyor. Fikirtepe’de markalı büyük konut projeleri, Bağdat Caddesi’nde ise kentsel dönüşüm projeleri ön plana çıkıyor.

3 üniversite öğrencisinden inşaat mühendisliği yarışmasında başarı!

Dünyanın en iyi 100 inşaat mühendisliği fakültelerinden 32’sini geçip, hem de depreme dayanıklı bina tasarımı konusunda ABD’deki yarışmada birinci olmayı başaran bu gençleri gördükten sonra, gerçekten de enseyi karartmamak lazım...

Bursa'daki inşaat mühendisleri kentsel dönüşüme destek istiyor!

Bursa Haber Gazetesi'nin yazarlarından Yunis Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa'daki inşaat mühendislerinin kentsel dönüşüm için destek istediğinden bahsetti. İşte Yunis Can Topaktaş'ın o yazısı..

Kozyatağında inşaat mı çöktü Haberi

Kozyatağında inşaat mı çöktü


Kadıköy'de çöken inşaat iskelesinin altında kalan işçi hayatını kaybetti. Olay, Kozyatağı Değirmen Çıkmazı'nda bulunan rezidans inşaatında meydana geldi. İnşatta yapılan çalışmalar sırasında iskelenin çökmesiyle 1 işçi hayatını kaybetti. İnşaat alanına çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk...