10 / 05 / 2024

Kredi hacmi son durum

Kredi hacmi son durum

Kredi hacminde kısıtlamaya gidilecek. Merkez Bankası’nın faiz artırımına gitmesinin beklenmesi ve bugünkü toplantısında kredi hacminde kısıtlamaya gideceğini belirtmesi kısa vadede konut kredileri faiz oranlarını yükseltecek

Türk müteahhitlerinin iş hacmi son 5 senede 2 katı yükseldi...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye-Özbekistan ticari ilişkilerini geliştirdiklerini kaydederek ;"Ticaretimiz son beş yılda yaklaşık iki katına kadar çıktı. Tercihli Ticaret Anlaşması'nın 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlamasından mutluyuz." diye konuşt

Kredi çekeceklere son dakika uyarısı: Bunları sakın gözden kaçırmayın! Bankadan kredi alırken dikkat! 

Kredi faizlerinde artış yaşansa da ihtiyacı olanlar kredi kullanmaya devam ediyor. Peki kredi çekerken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Acil nakde ihtiyacı olanlar artık kredi çekemiyor! Faizler zirveye oynuyor

Kredi faizleri son dönemde fırladı. İhtiyaç kredisinde 70 bin lira üst sınırının devam ettiği ifade edilirken, kredi faiz oranları ise yıllık yüzde 61’in üzerine yükseldi.

Bireysel kredi kartı alacakları 992 milyar 296 milyon TL'ye çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 75 milyar Türk Lirası arttı ve 10 trilyon 424 milyar 761 milyon TL'ye çıktı. Açıklanan rakamlara göre, bireysel kredi kartı alacakları da yüzde 3,6 artış göstererek, 992 milyar 296 milyon TL'ye yükseldi.

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi! Yeni katalog geldi: 1 kg çay 91 TL'ye, tereyağı 89 TL'ye çakıldı!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. 18-31 Ağustos tarihleri arsında geçerli indirimlerde birçok ürün yer aldı. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Bankacılık sektörü kredi hacmi 10 trilyon 371 milyar 488 milyon oldu!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 39 milyar 754 milyon lira artışla 10 trilyon 371 milyar 488 milyon lira oldu.

Krediler yerinde sayarken kurdaki artış kredi hacmini patlattı!

18 Mayıs-14 Temmuz arasında dolar kurunda yaşanan 6,26 liralık artışla oluşan 800 milyar liranın üzerindeki kur farkı ile birlikte toplam kredi hacmi bu dönemde 1 trilyon liradan fazla büyüyerek ilk kez 10 trilyon lirayı aştı.

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde bu senenin sonuna kadar 1.000 satış noktasına ulaşılacağına ilişkin açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Bankacılık sektörünün kredi hacmi 10 trilyon lira sınırında!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, kredi hacmi geçen hafta 9 trilyon 996,5 milyar lira oldu.

Akbank son günü açıkladı. Kaçıran pişman olur. Akbank'tan faizsiz kredi açıklaması

Akbank faizsiz kredi konusunda son gün açıklaması yaptı. Son günden sonra faizsiz kredi verilmeyecek. İşte detaylar...

Bankacılık sektörü kredi hacmi 373 milyar 685 milyon lira arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 373 milyar 685 milyon TL arttı ve 9 trilyon 635 milyar 198 milyon TL'ye çıktı.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 9 trilyon 261 milyar 513 milyon liraya yükseldi!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 132 milyar 631 milyon TL arttı ve 9 trilyon 261 milyar 513 milyon TL'ye yükseldi.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 64 milyar 824 milyon lira arttı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun açıkladığı resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 64 milyar 824 milyon TL arttı ve 9 trilyon 128 milyar 882 milyon TL'ye çıktı.

Kredi hacmi son durum Haberi

Kredi hacmi son durum

Merkez Bankası’nın faiz artırımına gitmesinin beklenmesi ve bugünkü toplantısında kredi hacminde kısıtlamaya gideceğini belirtmesi kısa vadede konut kredileri faiz oranlarını yükseltecek.


Amerikan Merkez Bankası’nın para musluklarını kısmaya başlamasıyla birlikte gelişen ülke para birimleri üzerinde baskı oluşması sonucu para birimleri değer kaybetti. Birçok ülke kur’un yükselmesini engellemek için faiz artırımına gitti.


Ekonomi gündeminde son gelişmelerin emlak piyasasındaki etkilerini değerlendiren Erpay Gayrımenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, "Mevcut faiz artırımının konut piyasası üzerindeki etkilerinin bariz şekilde belirgin olacak ama Türkiye’de konut arz-talebin dengede olmasından dolayı konut fiyatlarında belirgin bir artış veya bir düşüş olmayacak. Faiz artımının daha çok konut kredi oranları üzerinde yüzde 10-15’lik bir artışa neden olabilecek. Bu da tüketici aleyhine bir durum olacak. Bu yüzden faiz artırımının kredi oranlarına etkisi 1-2...