23 / 07 / 2024

kredi kartı borçları ertelenecek mi

kredi kartı borçları ertelenecek mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan Kabine Toplantısı ile beraber gözler açıklanacak kararlara çevrildi. Kredi kartı borçları konusunun da ele alınacağı toplantıda çıkacak olan kararlar merak ediliyor...

Kredi kartında yeni düzenlemelerin ayrıntıları ortaya çıktı!

Kredi kartlarından yapılan harcamalarda resmen patlama yaşanırken, önümüzdeki günlerde kredi kartı kullanımlarını azaltmak amacıyla limit ve taksit sayılarını azaltmaya yönelik bazı adımların atılması bekleniyor.

1.4 trilyon TL’ye ulaşan kredi kartı borçlarının 328 milyar TL’si faize bırakıldı!

1.4 trilyon Türk Lirası'na ulaşan kart borcunun 328 milyar Türk Lirası faize bırakıldı. Limiti 50 bin Türk Lirası'na kadar olan 8.7 milyon kişi 88.3 milyar liralık kart borcunu çevirmekte zorlanıyor.

Kredi ve kredi kartı borçlarında icra takibi zirve yaptı! 1 haftada 1.2 milyar TL arttı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin hazırlamış olduğu ekonomi raporuna göre bankaların icra takibine aldıkları bireysel kredi ve kredi kartı alacakları ise 19-26 Nisan 2024 haftasında 1.2 milyar Türk Lirası daha arttı ve 59.7 milyar Türk Lirası'na çıktı. 

Kredi notu düşük olanlara müjdeli haber: Kredi sicil affı mı geliyor?

Kredi kartı borçları nedeniyle icralık olanların sayısı her geçen gün artarken, kredi notu düşük olanlara müjdeli haber geldi. Gündeme alınan kredi sicil affıyla, kredi notu düşük olan vatandaşlara yeniden kredi kullanma yolu açılacak.

Kredi kartı kullananlar ters köşe olacak! Kota geliyor! 1 Nisan'dan itibaren resmen değişiyor! 

Enflasyon ile baş edemeyen ve geçim  derdinde olan vatandaşlar kredi kartı kullanıyor. Kredi kartı kullanımları her geçen gün artmaya başladı. Hal böyle olunca bankalardan hamle geldi. 1 Nisan'dan itibaren resmen değişiyor...

SGK kredi kartı ile ödeme 2024! Prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? Şimdi bakın!

Kredi kartı ile SGK ödemesi yapılıp yapılmayacağı sık sık merak konusu oluyor. Peki prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? İşte SGK kredi kartı ile ödeme 2024!

Faizler uçunca otomobilde kredi kartı dönemi başladı: 'Uygun evleri de çekiyoruz'

Hem bankaların kredi musluklarını kapatması hem de otomobil kredi faiz oranlarının yükselmesi vatandaşları da kredi kartıyla otomobil alımına yöneltti. Pek çok firma otomobilin yanı sıra uygun evleri de kartla satmaya başladı...

Kredi kartı ile fatura ödeyenler yandı! Otomatik ödeme talimatında tam bu kadar faiz ödeyecek!

Kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verenler faiz politikalarının sonuçları ile savaşıyor. Ödemelerini otomatik talimat ile yapanlar faiz ödeyecekler.

Kredi kartı kullanımı da, borçlu sayısı da arttı

Yaşam koşulları her geçen gün zorlaşırken, kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerin sayısı da arttı. Kart borçları nedeniyle yasal takibe alınanların sayısı da Ocak ayında 194 bin kişiye yükseldi.

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Kredi kartı aidatlarına zam! Kredi kartı aidatları ne kadar oldu?

Kredi kartı aidatlarını yüzde 70 oranında yükselten bankalar, ücreti 1.500 TL'ye kadar çıkardığını duyurdu. Buna göre, bankalar ile vatandaşların senelerdir yaşadıkları kredi kartı aidat sorunu sürerken senede bir defa alınan kredi kartı aidatları 400 ila 1500 TL arasında değişiyor.

'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddiasına son nokta! Bakan Şimşek'ten açıklama geldi..

Son zamanlarda kredi kartı taksitlerinin kaldırılacağına yönelik haberler çıkmaya başladı. Vatandaşlar merakla konunun detayını araştırırken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konuyla ilgili açıklama yaptı, Bakan Şimşek duyurdu...

Ekonomist Barış Soydan uyardı! Kredi kartı borcunuzu hemen ödeyin!

Ekonomist Barış Soydan, 31 Mart Seçimleri'nden sonra doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere birçok ürüne zam yapılacağı uyarısında bulunarak kredi kartı borcu olanların da hemen borçlarını kapatmalarını söyledi.

kredi kartı borçları ertelenecek mi Haberi

kredi kartı borçları ertelenecek mi

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı devam ediyor. Öte yandan kredi kartı borcu olan vatandaşlar  araştırmalarına devam ediyor. Krei kartı borcu olanlar veya takibe deüşenler, kredi kartı borçları ertelecek mi? Kredi kartı borçları yapılandırılacak mı? sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Peki kredi kartı borçları ertelenecek mi? Kredi kartı borcu olanlar ve takibe düşenler dikkat! Çabuk göz atın! Ayrıntılar haberimizde...

KABİNE TOPLANTISINDA SON DURUM

Son dakika haberlerine göre Kabine Toplantısı hala devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'ndan sonra alınan kararları açıklaması bekleniyor.

Açıklanacak olan bu kararlar içerisinde en önemli konulardan biri olan kredi kartı borçları ile ilgili de bir sonuç...