27 / 04 / 2024

kredi maaliyeti düşecek

kredi maaliyeti düşecek

Merkez Bankası’nın 1.5 puanlık faiz indiriminin konut kredisi faizlerini yüzde 0.99’lar seviyesine çekmesi beklenirken, toplam kredi maliyeti de 19 bin TL düşecek...

Piyasa dehası İslam Memiş'ten kritik yorum! Borsa yükselecek mi? düşecek mi? 

Borsa üzerinde ki dalgalanma tüm süratiyle devam ederken uzmanlardan da açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bist 100 düşecek mi, Borsa İstanbul'da son durum ne? Borsa yükselecek mi? düşecek mi? İşte detaylar.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

Kademeli emeklilik şartları ne olacak? Yaş şartı düşecek mi?

İşe giriş tarihi 9 Eylül 1999 senesinden sonra 2000-2008 arası ve 2008 sonrası sigortalı olanlara has kademeli emeklilik sistemi üstünde çalışmalar yapılacağı söylendi. Erken emekliliği kaçıran vatandaşlar sorularınızın cevabı bu haberde. Kademeli emeklilik şartları ne olacak? Yaş şartı düşecek mi?

Ev fiyatları artık yabancılar için bile pahalı! Konut fiyatları düşecek mi? 

İki senede ev fiyatlarının yüzde 500’ün üzerinde yükseldiği Antalya, yabancılar için de cazibesini kaybediyor. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Konut satışlarındaki sert düşüş fiyatları nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşecek mi?

Nisan ayı konut satışları Türkiye genelinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 35.6 düştü. Peki, Konut satışlarındaki sert düşüş fiyatları nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşecek mi? İşte uzman ismin konuya ilişkin değerlendirmesi...

Konut fiyatları ne zaman düşecek? Uzman isim ev alacaklar için tek tek açıkladı! 

Ev alacak milyonlarca kişi fiyatların ne zaman gerileyeceğini merak ediyor. Mars Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konuyla ilgili konuştu. Peki konut fiyatları ne zaman düşecek?

14 Mayıs seçiminden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

14 Mayıs seçimine son bir gün kaldı. Vatandaşlar 14 Mayıs seçimlerinden sonra euro kurunun ne olacağını merak ediyor. Euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

Seçimden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt geldi!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlar euro kurundaki son durumu takip ediyor. Peki eurı seçimden sonra ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsa İstanbul'da seçimlerden sonra ne olacağı sık sık araştırılıyor. Peki borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacak vatandaşların dikkatine!! Bu kredi sayesinde düşük faiz imkanı ile araba sahibi olabileceksiniz. Peki hangi banka tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanacak? 

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Net rakam geldi! Yastık altında euro saklayanlar hemen baksın!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro kurunun ne kadar olacağını açıkladı. Yastık altında euro olanlar hemen baksın!

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 4 Mayıs günü açıklayacak. Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Boris Vujcic, 4 Mayıs’ta gerçekleştirilecek toplantı öncesi faiz oranları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro alalım mı? sorusuna yanıt hemen İslam Memiş'ten geldi

Güne yükselişle başlayan euro bugün açılışta 21,54 TL seviyesinden işlem gördü. Yatırımcılar ise euronun ne olacağını merak ediyor. Euro ne olacak yükselecek mi, düşecek mi? 14 Nisan 2023 euro/TL kuru.

kredi maaliyeti düşecek Haberi

kredi maaliyeti düşecek

Merkez Bankası'nın şubat ayındaki toplantısının ardından sonra ilk kez borç verme faiz oranında indirime gitmesi, kredi kullanmak isteyen tüketicileri de sevindirecek. Bankanın piyasa faizlerine de yansıması beklenen gecelik borç verme faizinin üst sınırında yaptığı 1.5 puanlık indirim, tüketici kredisi faizlerini de aşağı çekecek.


Merkez Bankası'nın faiz indirimlerine devam edeceği sinyalini alan piyasada bankaların da maliyetlerinin düşeceği ve bunun da tüketici kredilerine yansıması bekleniyor. 1.5 puanlık bu son indirimin tüketici kredisi faizlerine 0.125 puanlık bir indirim olarak yansıyacağı ifade edilirken, bankaların aylık ortalama yüzde 1.10 seviyesinde seyreden konut kredisinde faiz oranlarının da Merkez Bankası’nın son kararıyla yüzde l'in altına ineceği ifade ediliyor. Bu durumda .200 bin TL'lik bir konut kredisinin tüketiciye olan maliyeti yaklaşık 20 bin TL azalacak.



TAKSİT 154 TL DÜŞECEK

Mevcut yüzde...