02 / 05 / 2024

kredi masrafı almak için avukat

kredi masrafı almak için avukat

Kredi çekerken ödediği dosya masrafını geri alanların sayısında adeta patlama yaşanıyor. Sebebi ise ücretsiz gönüllü avukatlar... Kredi çekerken ödediği dosya masrafını geri alanların sayısında adeta patlama yaşanıyor.

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99'dan başlayan imkanlarla...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve yaptırımlar sonrası araba fiyatları düşüşe geçerken, otomobil markalarından indirim kampanyaları gelmeye başladı. Araba almak isteyenlere müjde , otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası...

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi.  Banka, gün geçtikçe artan araç fiyatlarında araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel destek sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kredi fırsatını mutlaka değerlendirmeli, işte detaylar…

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 

Düşük faizli 150 bin lira kredi! Dev marka bu fırsat kaçmaz diyerek detayları verdi

Sıfır araba fiyatları rekor seviyelerde zam geldi. Döviz kurunun yükselmesi ve yüksek enflasyon nedeniyle sıfır model araç almak isteyenler, bankaların taşıt kredi paketlerine başvurmakta. Bir otomobil markası, araç satın almak isteyenlere kredi imkanı veriyor.

Renault Koleos için Mayıs ayına özel kredi kampanyası başladı! Otomobil almak istiyorsanız bu fırsatı değerlendirin!

Renault, Mayıs ayında tüm Renault Koleos modelleri için 200.000 TL kredi kullanımında 24 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile cazip ödeme seçenekleri sunuyor. İşte ayrıntılar...

Evlenmek isteyenlere 150 bin TL verilecek! Evlilik faizsiz kredi başvuruları ne zaman başlayacak?

Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler hangi bankaların kaç ay vadeyle kredi desteği sağlayacağını sorguluyor. Peki, evlilik kredi desteği başladı mı? İşte detaylar...

TOGG alacaklar dikkat! Merakla beklenen kredi detayları belli oldu

Tanıtıldığı günden beri herkesin sevgisini kazanan Türkiye’nin milli otomobili olan TOGG’u almak için birçok vatandaş sıraya girdi. TOGG’u almak isteyenlere uygun kredi müjdesi geldi.

Kredi notu nasıl yükseltilir?

Son dönemde kredi almak isteyen vatandaşlar aynı zamanda araştırma da yapıyor. Peki kolay kredi alabilmek için kredi notu nasıl yükseltilir? Detaylar haberimizde...

Araç alacaklara düşük faizli kredi fırsatı! Fiat Egea modelleri arasında seçim yapabilirsiniz son tarih 2 Mayıs!

Türkiye'nin en çok satan otomobillerinden biri olan Fiat Egea, nisan ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat, Nisan ayında açıklayacağı ödeme irtifakı ve özel kredi teklifiyle Egea almak isteyenleri araç sahibi yapmaya hazırlanıyor.

İşte ihtiyaç kredisi almak isteyenlere tüyolar! Düşük faizli kredi alabilmenin yolları neler?

Yaz aylarında evlenmeyi düşünenler veya evlilik hazırlığında olanlar masraflarını karşılayabilmek için kredi arayışına girdi. Düşük faizli kredi kullanabilmek için ise bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. İşte, encazip.com ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünlere yönelik çeşitli tüyolar verdi.

TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) kredisi almak isteyenler için kredi yolu açıldı. Peki TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek? İşte ayrıntılar...

kredi masrafı almak için avukat Haberi

kredi masrafı almak için avukat

BDDK veya avukatlık bürosundan arıyoruz'' diyerek vatandaşı ‘' Kredi dosya masrafınızı sizin adınıza bankanızdan geri alıyoruz'' şeklindeki vaatlerle kandıran dolandırıcılara karşı geçtiğimiz günlerde BDDK ve ilgili kurumlardan uyarılar yapılmış, vatandaşın bu noktada daha dikkatli olması istenmişti.


Bu uyarılar kulağınızın bir yerinde küpe olsun ama, kredi dosya masrafı noktasında şimdiye kadar sıkı durun öyle ya da böyle tam 3 milyon kredinin dosya masrafı bankalardan temin edilerek hak sahiplerine geri ödendi. Ülke genelinde son 10 yıl içinde verilen kredilerden ötürü ödemesi yapılması gereken dosya sayısı ise 40 milyondan fazla. Yani daha on milyonlarca kişiye başvuru olması halinde ödeme yapılacak.


Tüketici Kanunu'nda yapılan değişiklikler ve Yargıtay tarafından verilen emsal kararlar sonrası son 1,5 yıldır avukatlar yoğun bir mesai içerisine girdi.


Talep Patlaması Yaşıyor


Uzun yıllar tartışma...