29 / 04 / 2024

kredi masrafları ödeme

kredi masrafları ödeme

Bankaların konut ve tüketici kredisi üzerinden tahsil ettiği dosya masraflarının geri ödenmesini isteyen tüketiciler, banka önünde oturma eylemi yaptı.

SGK kredi kartı ile ödeme 2024! Prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? Şimdi bakın!

Kredi kartı ile SGK ödemesi yapılıp yapılmayacağı sık sık merak konusu oluyor. Peki prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? İşte SGK kredi kartı ile ödeme 2024!

Kredi kartı ile fatura ödeyenler yandı! Otomatik ödeme talimatında tam bu kadar faiz ödeyecek!

Kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verenler faiz politikalarının sonuçları ile savaşıyor. Ödemelerini otomatik talimat ile yapanlar faiz ödeyecekler.

KYK burs ödemeleri başladı! İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi!

KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri az önce belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde yapılıyor. İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi...

Nefes Kartepe'de teslimler Haziran 2024'te! 

Nefes Kartepe projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını kredi kullanarak ödeme imkanı sunuluyor. Peki Nefes Kartepe'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Elektrik, su, doğal gaz ve internet faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 10 Ağustos’a kadar vaktiniz var

Yapı Kredi, otomatik ödeme talimatına ilişkin bir kampanya düzenleyerek kampanya kapsamında hesaplara hediye Worldpuan yatıracağını duyurdu. Kampanyanın 10 Ağustos’ta sona ereceğini duyuran Yapı Kredi, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Kredi borcu olanlar dikkat! Sicil affı ile borçlarınız silinebilir!

Kredi borcu olanlara sevindirici bir haber geldi. Sicil affının sayesinde bazı kredi borçlarının silinmesi bekleniyor. Kredi borcu ödeme konusunda kara listede olan kişilerin borçları silinecek. Borçluları sevindirecek olan bu uygulama kimler için geçerli olacak? İşte sicil affı detayları…

Günlük 48 TL ödeme ile siz de bu bankadan kredi sahibi olabilirsiniz! İşte o kaçırılmayacak fırsat! 

Nakit ihtiyaçlarının gün geçtikçe artması, vatandaşların banka kredilerine yönelmesine neden oluyor. Halkbank, nakdi ihtiyaçların karşılanması için günlük 48 TL ödeme gerektiren bir kredi sundu. Bu sayede vatandaşlar düşük ödeme imkanıyla kolay bir şekilde kredi borcunu ödeyebilecekler.

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

Ziraat Bankası günlük 27 TL geri ödeme 20 bin TL kredi veriyor! Uygun kredi fırsatını kaçırmayın!

Ziraat Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli tüketici kredisi seçenekleri sunmaktadır. Bu kredi seçenekleri, müşterilere farklı faiz oranları ve ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır.

Tüketici mahkemesinden şok karar! Kredi borcunu ödeyenlere 15 bin TL ödeme iade edilecek!

Bankalardan kredi kullanmış olan vatandaşlar için müjdeli bir haber var. Kredi borcu ödeyenlere iade yapılacak! Bazı bankalar, kredi borcunu zamanında ödemiş olan müşterilerine 15 bin TL veya daha fazla geri ödeme yapacak.

Üniversite öğrencileri dikkat! Burs ve kredi ödemeleri bugün başladı! Peki siz ne zaman ödeme alacaksınız?

Milyonlarca üniversite öğrencisinin heyecanla beklediği burs ve kredi ödemeleri bugün başladı! Peki siz ne zaman ödeme alacaksınız? İşte ödeme günleri…

kredi masrafları ödeme Haberi

kredi masrafları ödeme

Bankaların konut kredisi ve tüketici kredisi üzerinden tahsil ettiği dosya masraflarını almak isteyen tüketiciler, banka önünde oturma eylemi yaptı. Bursa’daki Ziraat Bankası Heykel Şubesi önünde toplanan vatandaşlar, bankaların aldığı kredi dosya masraflarının geri ödenmesi için oturma eylemi yaptı. Mağdur olduklarının ifade eden tüketiciler adına konuşan Bursa Tüketiciler Derneği Başkanı Sıtkı Yılmaz, “Tüketicinin bankalara karşı hukuk mücadelesi devam etmektedir.


Bankaların konut kredisi ve tüketici kredisi üzerinden tüketicilerden tahsil ettikleri dosya ve komisyon masraflarının geri alınması için tüketici hakem heyetlerinde yüzbinlerce dosya birikmiştir. 2014 yılında Türkiye genelinde tüketici hakem heyetleri tarafından çözüme bağlanan dosya sayısı 2 milyon 200 binin üzerindendir. Bu şikayetlerin 1 milyon 972 bin 901 tanesi bankalarla ilgilidir.


Aslında BDDK bu sorunu belli yasal düzeyde çözüme kavuşturabilirdi. Ancak bu sorun hala...