02 / 05 / 2024

kredi tutarı

kredi tutarı

Türkiye Banalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, kredilerin yeniden yapılandırmasıyla ilgili konuştu. Aydın, gayrimenkulle ve altınla paraya takla attırıldığını söyledi.

İlk 3 ayda verilen kredi miktarı 175 milyar TL’ye ulaştı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuşan Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın,kredi miktarlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın, geçen yıl ilk üç ayda 120 milyar TL olan kredilerin bu yıl ilk çeyrek itibarıyla 175 milyar TL’ye ulaşacağını belirtti.

Kentsel dönüşüme devlet Özel Hesap'tan kredi desteği verecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, binasının riskli olduğunu tespit ettirmek ve riskli binasını yıktırmak isteyenlere, Özel Hesap'tan kredi desteği verecek

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

1.20 faizli konut kredisi taksit planı! Kredi tutarı 180 ay vadeyle ne kadar oluyor?

1.20 faizli konut kredisi hesaplama ekranı için araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, düşük faizli konut kredisi kampanyası konusunda müjdeyi verdi. Müracaat tarihi için ise öngörüler ortaya çıkmaya başladı. Peki, 1.20 faizli konut kredisi hesabı nasıl yapılır? İşte detaylar...

Tüketici kredileri tutarı 1 trilyon 444,2 milyar liraya geriledi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 8 milyar 660 milyon TL azalarak, 10 trilyon 678 milyar 681 milyon TL'ye düştü. Tüketici kredileri tutarı ise 1 trilyon 444,2 milyar liraya geriledi...

Esnafa son dakika müjdesi! KOBİ’lerin kredi garanti limiti resmen artırıldı!

Cumhurbaşkanı imzası ile yayımlanan kararla KOBİ'lerin sistemden kullanabileceği kredi garantisi 100 milyon TL'den 150 milyon TL'ye çıkarıldı. Büyük firmalar için ise bu tutar 350 milyon TL'den 500 milyon TL'ye çıkartıldı.

QNB Finansbank'tan Yeni Kampanya: Faizsiz 10.000 TL Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik son derece avantajlı bir kampanya başlattı! Banka, daha önce müşterisi olmayanlara özel olarak, 10.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatla, acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Faizsiz kredi imkanı! Başvuru için şartlar belli oldu

Faizsiz kredi kampanyalarına bir yenisi eklendi. Ülkemizde yaşanan pahalılık nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak adına kampanya yapıldı. Başvuruda bulunan vatandaşlara 5.000 TL tutarında faizsiz kredi desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Geçinemeyen vatandaş kredi kartına saldırıyor! Vatandaş bir haftada 26 milyar lira borçlandı!

Dargelirli vatandaşlar çarşı, pazardaki fiyat artışlarına yetişemezken, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çareyi borçlanmakta buluyor. Faiz oranlarının artmasına rağmen 12 Mayıs haftasında kredi kartı ile yapılan borçlanmaların tutarı yaklaşık 26 milyar liralık artışla 670 milyar lirayı geçti.

Elektrikli araçlara yeni kredi fırsat! İşte tüm detaylar

BDDK, yerli elektrikli araçlar için verilecek kredi limitlerini yeniden belirledi. Buna göre, fiyatı 900 bin liraya kadar olan elektrikli araçlar için yüzde 70'i tutarında 48 ay vade ile kredi verilecek. İşte tüm detaylar...

Elektrikli araçlara özel kredi düzenlemesi! Limit yükseldi!

​​​​​​​Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), elektrik araçlarla ilgili kredi kullanım tutarlarında limiti artırdı. Bu doğrultuda, nihai fatura tutarı 900 bin Türk Lirası ve altında olan elektrikli araçların yüzde 70 tutarına kadar 48 ay vade seçeneğiyle kredi olanağı sunulacak.

Akbank'tan evlenmek isteyenlere müjde gibi kredi! Hayal kurmayın.. krediyi alın hayalinizi gerçekleştirin!

Akban'ın yaptığı muhteşem kampanyalara bir tanesi daha eklendi ve evlenecek gençlere 100 bin TL tutarında kredi imkanı sağlayacağını duyuruldu. Ekonomik manada gençlere destek olmayı amaçlayan bankanın uyguladığı 3 ay ertelemeli Kampanyanın detayları merak ediliyor.

Ev alacaklar dikkat! İşte yeni kredi düzenlemesinin detayları!

Konut kredilerinde uygulanacak kredi değer oranları ile ilgili açıklama yapan  Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1’inci El konut alımlarında kullandırılabilecek azami kredi tutarının 10 milyon TL’den, 20 milyon TL’ye çıkartıldığını söyledi.

Resmen Açıklandı! Konut kredisi için limit yükseltildi: 5 milyon lira...

BDDK, konut teminatlı kredilerde kredi tutarının teminat olarak alınan konutun değerine kıyaslanan oranları güncelledi.

kredi tutarı Haberi

kredi tutarı

Devletin reel sektöre destek adına birçok olumlu adımı arka arkaya attığı son dönemde bankalaclar da baş durmuyor. Türkiye Banalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, kredilerin yeniden yapılandırmasında 57 milyar liraya ulaştıklarını söyledi. Borcuna sadık illeri de mercek altına alan sektör, bankalardan kullandığı kredi miktarı önceki yıllara göre azalan illere de yeniden kredi vermeye başladı.


GAZİANTAP İLE BAŞLADILAR

Bunun ilk somut örneği Gaziantep'te yaşandı. Hüseyin Aydın, 8 bankanın genel müdürleri olarak Gaziantepli işadamlarıyla biraraya geldiklerini söyledi. Sektör bilançolarının krediyle oluştuğuna da vurgu yapan Aydın, bugün itibariyle bilançonun yüzde 68'inin kredilerden oluştuğunu bu rakamın 2000'lerde yüzde 20 seviyesinde olduğunu hatırlattı.


Gaziantepli işadamlarıyla yapılan toplantının pozitif sonuçlar doğurduğunu belirten Aydın, “Gaziantepli işadamları bize 2015 yılına kadar Gaziantep'in kullandığı toplam kredi tutarının...