29 / 04 / 2024

kripto para soruşturması

kripto para soruşturması

İzmir Karabağlar'da yasa dışı yollarla ülkeye sokulduğu tespit edilen 501 kripto para üretim makinesi ele geçirildi. 

Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın! Altın mı almalı, kripto para mı? Uzmanlar tek tek cevapladı!

Altın ve kripto para yatırımcıları meydana gelen düşüşlerin sebeplerini ve bu düşüşün sürüp sürmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin akıldaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu.

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 588 mağdurun ifadesine ulaşıldı!

Anadolu Ajansı muhabiri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "Thodex" soruşturması kapsamında şikayette bulunan 588 mağdurdan bazılarının ifadesine ulaştı.İşte haberin ayrıntıları..

ABD Adalet Bakanlığı'ndan kripto para borsalarına soruşturma!

Adalet Bakanlığı tarafından, Amerika Birleşik Devletleri'nin finansal yaptırımlarına tâbi tutulan Rus oligarklara hizmette bulunan kripto para borsalarının, bankaların ve diğer finans kurumlarının hedef alacağına dikkat çekti. 

Konut satışında kripto para dönemi başlıyor mu?

İkinci konutlara odaklı bir emlak platformu olan ve değerlemesi 1 milyar dolara ulaşan Pacaso, konut satışlarında kripto para kullanılabilmesi için harekete geçti.

Mastercard'dan ödemeler için kripto para hazırlığı!

Ödeme devi Mastercard tarafından kripto para piyasasında heyecana neden olan bir açıklama yapıldı. Mastarcard müşterisi olan kuruluşlara, kripto paraları ürünlerine entegre etme imkanı sağlayacak...

Trabzon'da 450 milyon TL'lik kripto para vurgunu!

Trabzon merkezli 12 ilde yapılan eş zamanlı “Saadet Zinciri” operasyonunda 450 milyonluk kripto para vurgunu ortaya çıktı...

Gaziantep Şehitkamil'de yasa dışı kripto para üretimi yapan cihaz ele geçirildi!

Gaziantep Şehitkamil'de bir eve gerçekleştirilen operasyonda kripto para üretimi gerçekleştirilen cihaz ele geçirildi.

Sanatçılar kripto para dünyasına giriyor!

Kripto para borsasına olan ilgi her geçen gün artıyor. Dünya genelinde de sanat camiasından çok sayıda isim kripto borsasına yatırım yapmaya başladı.

Kripto para kullanmanın hükümleri neler?

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarlarından Faruk Beşer bugünkü köşesinde Bitcoin ve kripto para hükümlerini kaleme aldı.

ABD, kripto para madenciliğinde ilk sırada!

Çin’in Bitcoin üretiminde veri olarak alınan “hash oranı” payının Mayıs'ta yüzde 44’ken, Temmuz'a kadar sıfıra düştüğü belirlendi. Çinli düzenleyicilerin kripto para madenciliği faaliyetlerini yasaklamasının ardından, ABD, dünyanın en çok Bitcoin madenciliği yapan ülkesi oldu.

Kocaeli'de yasa dışı kripto para üreten 650 cihaza el konuldu!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yasa dışı yollarla kripto para üretimi yapıldığı öne sürülen tesiste 650 cihaza el konuldu. 

Rusya kripto para yatırımını yasaklamayı planlamıyor!

Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Aleksey Moiseyev, kripto paralarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Moiseyev, “Vatandaşların yurt dışındaki borsalarda kripto para alımına yönelik herhangi bir yasak getirilmesi planlanmıyor.” şeklinde konuştu.

Kripto para borsası Coinzo kapandı!

İzmir merkezli kripto para borsası Coinzo dün sabah faaliyetlerini durdurdu. 

kripto para soruşturması Haberi

kripto para soruşturması

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri İzmir Karabağlar'da bir depoda kripto para üretildiği iddiaları üzerine operasyon düzenledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yapılan operasyonda karton kutular içerisinde 501 elektronik cihaz ele geçirildi. Cihazların kripto para üretimi için kullanıldığı tespit edildi. 

Daha önce İstanbul'da kullanılan makinelerin değeri yaklaşık 5 milyon TL. Operasyon sonrasında 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.

Kripto para yatırımı yaparken nelere dikkat...