01 / 10 / 2024

ksü yeni hastanesi

ksü yeni hastanesi

Temeli 2000 yılında atılan ve 13 yılda tamamlanabilen 600 yataklı hastane inşaatı yaklaşık 200 milyon liraya mal oldu. 120 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hastanede, 100 akademisyen görev yapacak....

Kentsel dönüşümde yapılan yeni binalar da depreme dayanıksız çıktı! 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemeler sonucu depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Yeni Range Rover Sport: Sportif lüksün yeni adı! Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2022 fiyat listesi

Sportif lüksün yeni adı Yeni Range Rover Sport, segmentteki lider özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? İşte Yeni Range Rover Sport 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman yeni hastanesi için gün sayıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşası tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi 2022'de açılacak!

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi, "akıllı hastane" modeliyle inşa ediliyor. Hastanenin 2022 yılında hizmete alınması planlanıyor.

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

ksü yeni hastanesi Haberi

ksü yeni hastanesi


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi, Avşar Kampüsü içindeki yeni binasında hizmete başladı.


Temeli 2000 yılında atılan ve 13 yılda tamamlanabilen 600 yataklı hastane inşaatı yaklaşık 200 milyon liraya mal oldu. 120 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hastanede, 100 akademisyen görev yapacak. 


Hastanede incelemelerde bulunan Vali Şükrü Kocatepe, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan ve Başhekim Prof. Dr. Cengiz Dilber'den yeni binayla ilgili bilgi aldı. Poliklinik ve hastane servislerini gezerek son teknoloji ürünü tıbbi cihazları inceleyen Kocatepe, hastanenin dün itibariyle hasta kabulüne başladığını belirtti.


Hastanenin normalden 2 yıl önce hizmete açıldığını söyleyen Kocatepe, "Tıp fakültesi hastanemiz Necip Fazıl'a göre yüzde 50 daha büyük kapasitede. Çok daha ferah hijyenik, temiz, bütün makineleri modern, yeni teknolojiyle seçilmiş aletler. O bakımdan...