14 / 05 / 2024

kubilay kırman istifamı etti

kubilay kırman istifamı etti

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Kubilay Kırman yürüttüğü iş faaliyetlerinin yoğunluğu dolayısıyla Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa etti...

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin TL'yi geçti!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, 2024 yılının Mart ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin 98 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 57 bin 280 TL'ye çıktı.

Mevduat faizleri yeniden tırmanışta: 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? Tek tek açıklandı! 

Son günlerde en çok araştırılan konular arasında yer alan mevduat faizleri yeniden canlandı. Peki 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar oldu? İşte banka banka o rakamlar...

İnşaat sektöründe işçi krizi büyüyor! Günlük 2 bin liraya çalışan bulunamıyor!

İnşaat maliyetlerindeki artış, konut fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Sektör temsilcileri ise bir taraftan istihdamı artırmanın çabasına girdi. Günlük 2 bin lira ile çalışacak işçi bulunamıyor.

Tarihi rekor! Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru yaklaşık üç aydır devam eden sınırlı yükselişine devam ederek tarihi rekorunu kırdı. Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor. Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 30 Kasım 2023 Perşembe döviz kurları...

Düşük faizli kredi dönemi bitti: Artık yüzde 50’nin altında kredi sunmak zor

Faiz oranlarındaki yüksek artış sonucunda, oranlar yüzde 50 seviyelerine tırmanırken, kredi talebinde ciddi bir azalma yaşandı. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, insanlara artık yüzde 50'nin altında bir faiz oranıyla kredi sağlamanın gerçekçi olmadığını belirtti. 

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

TOKİ 43 ilde satış yapacak! Büyük fırsat kapıda

Ev hayali kuranların büyük fırsat kapısına geldi. TOKİ 43 ilde yüzlerce konut ve iş yerini satışa çıkaracak. Az peşinat ve düşük taksit imkanıyla konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin katılım sağlayacağı açık artırmanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Gram altın tırmanışa başladı, yatırımcılar şaşkın! Gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? 23 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, Jackson Hole Ekonomik Sempozyumu öncesinde yaşanan dört haftalık düşüşün ardından toparlanma eğilimine girdi. Peki, gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? İşte 23 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Çalışanlar için karanlık senaryo! Yapay zekâ, gelecekte 300 milyon işin yerine geçebilir!

Golman Sachs tarafından yapılan araştırmanın çarpıcı sonuçları, dünyada milyonlarca çalışanın işini, yapay zeka yüzünden kaybedebileceğini ortaya koydu. Küresel bazda milyonlarca çalışan işini kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

kubilay kırman istifamı etti Haberi

kubilay kırman istifamı etti


Özbal Çelik Boru tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Kubilay Kırman,  10.01.2014 tarihi itibariyle yürüttüğü iş faaliyetlerinin yoğunluğu dolayısıyla Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği  görevinden istifa etmiştir.

İlgili beyanı ekte kamuoyunun bilgisine sunulur.


Saygılarımızla


Dosya için