03 / 05 / 2024

Küçük Ağa ne zaman

Küçük Ağa ne zaman

Her Salı akşamı sevenlerini Küçük Ağa dizisi ile ekrana kilitleyen küçük oyuncu Emir Berke Zincidi Hayat Tepe'deki evini teslim aldı. Bugün Zincidi ailesi evlerini inceledi.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Ünye, Trabzon, Sakarya ve Zonguldak fındık fiyatları tek tek açıkladı! Güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlar serbest piyasası da etkiledi. Peki güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fındık fiyat listesi.

Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak?

Asgari ücret ara zammı için görüşmeler devam ederken memur maaş zammının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma neden olan depremler, Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu ve deprem riskli bölgeleri yeniden gündeme getirdi. Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

10 ili etkileyen depremlerin ardından imar barışı konusu yeniden tartışmaya açıldı. İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın ve dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Gram altın yarın tam tamına bu kadar olacak! Yastık altı kabardıkça kabaracak! Altını olanlar acilen bakın!

Gram altın son günlerde rekor denemeleri yaparken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş gram altının tam tamına ne kadar olacağını açıkladı. Altını olanlar acilen bakın! Yastık altı kabardıkça kabaracak. Duymayan görmeyen kalmasın.

1 euro bile alanlar köşeyi döndü! Öyle bir yükseldi ki cepler kabardıkça kabarıyor! Son dakika euro kuru

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Euro, dolar endeksinin değer kaybetmesi ile yükselişe geçti. Öyle bir yükseldi ki, 1 euro bile alanlar köşeyi döndü. Yatırımcıların cepleri kabardıkça kabardı. Peki euro kuru ne kadar oldu? İşte son dakika euro/TL kuru.

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Franke bulaşık makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Franke, lüks tasarımlı ürünleriyle dikkatleri topluyor. Franke'nin üstün teknolojileriyle ön plana çıkan bulaşık makineleri araştırılıyor. Peki Franke bulaşık makinelerinin fiyatları ne kadar? En ucuz Franke bulaşık makinesi kaç lira? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Küçük Ağa ne zaman Haberi

Küçük Ağa ne zaman

Küçük Ağa dizisinin herkes tarafından çok sevilen yıldızı Emir Berke Zincidi, ilk yatırımını Hayat Tepe'den ev alarak yapmıştı. Bugün, Zincidi Ailesi ÖZAK Hayat Tepe'deki dairelerini teslim...