21 / 05 / 2024

küçük balıkçılara destek ödemeleri ne zaman

küçük balıkçılara destek ödemeleri ne zaman

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, deniz salyasından (müsilaj) etkilenen küçük balıkçılara sağlanacak olan desteğin 2 bin liraya yükseltileceğini söyledi.

Ziraat ve Vakıfbank'tan emeklilere Mayıs 2024 müjdesi! 10 bin TL ödeme hemen hesaplara geçiyor!

Bu yılın emekli yılı ilan edilmesinden sonra pek çok müjde de peş peşe gelmeye başladı. Ziraat Bankası ve Vakıfbank da emekli vatandaşlara destek olmak için 10 bin TL nakit kredi vereceğini duyurdu. İşte detaylar...

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Dar gelirliye 1250 TL müjdesi: Aralık Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 

Aralık ayının gelmesiyle birlikte Aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, Aralık Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mıi ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

Depremde zarar gören çiftçilere hayvan desteği!

6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlara destek ödemeleri devam ediyor. Bu kapsamda 386 yetiştiriciye 1095 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

KOSGEB'in deprem desteğine 2 haftada 718 başvuru geldi! Ödeme tarihi önümüzdeki hafta belli oluyor

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen 11 ilde bulunan işletmelere yönelik başlatılan 450 milyon dolarlık deprem destek paketine, Diyarbakır’dan 2 haftada 718 başvuru yapıldığını açıkladı.

200 bin TL hibe desteğiyle depreme dayanıklı 1+1 2+1 ve 3+1 prefabrik evler satışta: En uygun fiyatlarda sunuluyor

Ülkemizde yaşanan büyük depremler sonrasında prefabrik evlere olan ilgi artış gösteriyor. Birçok kişi, kendisi ve ailesi için daha güvenli bir yaşam alanı oluşturmanın alternatif yolların peşinde. Türkiye'de, devlet prefabrik evlere ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek sunuyor.

Kira yardımları için butona basıldı

Günümüzde artan maliyetler ve ekonomik krizden ve yüksek enflasyon oranlarından dolayı, kira fiyatlarının el yaktığı bu günlerde, kiracılara destek ödemesi açıklandı. Uygun şartları vatandaşlara yüzde 50 oranında kira yardımı yapılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: 3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip deprem bölgesindeki gelir kaybı yaşayan balıkçılara  3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak? İlk evini alacaklar için faiz oranı ne kadar olacak? 

Devlet ilk kez ev alacak vatandaşlara destek sağlayacak. Bu kapsamda ev almak isteyenler destek ödemelerinin detaylarını sorguluyor. Peki, Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak?

Hesapla her ay 1.100 TL yatırılıyor: Başvuru yapan ihtiyaç sahibi herkes hemen alıyor! İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda başlattığı aile destek ödemeleri ile hesaplara 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı bu kişilere 850 TL para verecek!

Aile Bakanlığı, Türkiye'deki sosyal yardım programları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla, İŞKUR'un işe yönlendirme hizmetleriyle iş bulan kişilere aylık 850 TL nakdi yardım yapacak.

küçük balıkçılara destek ödemeleri ne zaman Haberi

küçük balıkçılara destek ödemeleri ne zaman

Bakan Pakdemirli, anaç koyun ve keçi üreticilerine toplamda 753 milyon liralık destek ödemesinin bu hafta yapılacağını aktardı. Hiçbir ilde su sorununun olmayadığını aktaran  Pakdemirli, İstanbul'da 8, Ankara'da 8,5 ve İzmir'de ise 15 aylık su olduğunu söyledi.

A Haber'de yer alan habere göre; Bakan Pakdemirli, deniz salyasından etkilenen küçük balıkçılara yönelik destek ödemesinin bin liradan 2 bin liraya yükseltileceğini açıkladı ve ödemelerin  bu hafta yapılacağı müjdesini verdi.

3 büyükşehirde kalan su miktarlarını da açıklayan Pakdemirli, ''İstanbul'da 8 aylık suyumuz var. İstanbul bu seneyi kapatmış durumda. Ankara'da 8,5 aylık suyumuz var. İzmir'de de 15 aylık suyumuz var. Hiçbir ilimizde su sıkıntısı yaşamayacağız. Sonbahar yağmurları yağmazsa İç Anadolu için bazı tedbirler almamız gerekiyor'' dedi.

Bakan Pakdemirli'ye yöneltilen sorular ve alınan yanıtlar şöyle;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuraklıktan etkilenen...