07 / 05 / 2024

küçük esnafa açık pos projesi

küçük esnafa açık pos projesi

Şekerbank, 60 ıncı kuruluş yılında bin yıllık Ahilik geleneğinden yola çıkarak esnafa özel geliştirdiği 'Kapımız Esnafa Açık' platformunda 'açık pos' teknolojisiyle küçük esnafın da promosyon vererek AVM'lerle rekabette güçlü olmasını sağlayacak..

İş yeri kiraları illallah dedirtti, hükümete çok önemli çağrı yapıldı!

Türkiye’de her geçen artan ev kiralarının haricinde iş yeri kiraları da esnafa illallah dedirtiyor. Ülkenin hemen her şehrinde Pek çok esnaf, ay sonu yüksek rakamlar nedeniyle ödemekte zorlanırken, bazı semtlerdeki kira ücretleri ise kepenk indirtirken, hükümete ilginç bir çağrı yapıldı.

Esnafa 100 milyarlık düşük faizli kredi fırsatı! 100 milyar krediye kimler başvurabilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 100 milyarlık esnaf kredi paketi merak konusu oldu. Erdoğan, yapılan düzenlemeyle birlikte esnafa 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faizle kullandırılacak 100 milyar liralık bir kredi paketi açıkladı.

KKTC'de küçük esnafa kredi ve kira yardımı desteği müjdesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner yaptığı açıklamada bin küçük esnafa 100 milyon lira kredi ve 20 milyon lira kira desteği verileceğini müjdeledi...

Sinan Öncel: Küçük esnafa kira desteği ile KDV ve stopaj indirimi 6 ay uzatılmalı!

BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cumhurbaşkanımızın 14 Aralık'ta açıkladığı pakette yer alan küçük esnafa kira desteği ile KDV ve stopaj indiriminin altı ay uzatılması önemli" dedi. 

TESK ile Şekerbank'tan esnaf için iş birliği!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile Şekerbank, "Kapımız Esnafa Açık" platformu kapsamında esnaf ve sanatkarların nakit ihtiyacını ilave avantajlar sağlayarak karşılamak üzere iş birliği yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden iş yeri yıkılan esnafa yardım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’nda yaptığı konuşmasında depremde iş yeri yıkılan esnafa destek kampanyaları yapılacağını açıkladı. 

Elazığ'da vatandaşa konut esnafa kolaylık!

Elazığ'da meydana gelen depremde yıkılan veya hasar gören evlerin yerine yenileri yapılacak. 10 bini aşkın konutun 4 bine yakını bu yıl tamamlanıp teslim edilecek...

AVM'ler küçük esnafa açılacak mı?

Hükümetin 29 Ocak 2015 tarihinde çıkardığı perakende yasasında yer alan AVM’lerde (alışveriş merkezi) küçük esnafa yüzde 5 oranında kota ayrılması maddesi kâğıt üzerinde kaldı.

Metin Kara yeniden aday oldu!

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

AVM'lerde 125 bin metrekareyi esnafa ayırdık!

AVM'lerin yüzde 3.7'sinin esnafa kiralandığını açıklayan AYD Başkanı Belgü, "Yasa tasarısı 'En az yüzde 5' diyor. Buna göre, yüzde 40 ucuz kirayla 125 bin metrekareyi esnafa ayırdık" dedi.

Gebze Nakliyeciler Garajı'nda belirsizlik sürüyor!

10 yıllık işletmeciliğin sonrasında süresi dolan kamyon garajında kamyon esnafı bundan sonra olacaklar hakkında endişe duyuyor. Arazinin sahibi Gebze Belediyesi’nden esnafa açıklama yapılmaması, kamyoncu esnafını da karamsarlığa itmiş durumda...

Açık pos teknolojisiyle birlikte esnaf da AVM'lerle rekabet edebilecek!

Şekerbank, 60 ıncı kuruluş yılında bin yıllık Ahilik geleneğinden yola çıkarak esnafa özel geliştirdiği 'Kapımız Esnafa Açık' platformunda 'açık pos' teknolojisiyle küçük esnafın da promosyon vererek AVM'lerle rekabette güçlü olmasını sağlayacak..

TOKİ Kırklareli Merkez'de kalan son konut satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Kırklareli Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında stokta bulunan 1 adet konutu satışa çıkarıyor

küçük esnafa açık pos projesi Haberi

küçük esnafa açık pos projesi

ŞEKERBANK, 60 ıncı kuruluş yılında bin yıllık Ahilik geleneğinden yola çıkarak esnafa özel geliştirdiği 'Kapımız Esnafa Açık' platformunda 'açık pos' teknolojisiyle küçük esnafın da promosyon vererek AVM'lerle rekabette güçlü olmasını sağlayacak. Ayrıca açık pos makinesi sayesinde mahalleli, esnaftan cep telefonuna TL yükleyebüecek, nakit para çekebilecek, faturasını ödeyebilecek, otobüs ve maç biletini alabilecek. 


450 bin müşteriye ulaşıldı Ahilik Haftası nedeniyle Kırşehir'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin "Projemizin adını 'açık' olarak belirlerken esnafımızın bin yıllık Ahilik geleneğinden yola çıktık" dedi. Toplam kredi portföyünün yüzde 15'ini esnafa kullandırdıkları kredilerin oluşturduğunu belirten Uluşahin "Kapımız 'Esnafa Açık' platformu dahilinde 50 bine yalan esnaf müşterimize ulaştık ve bu alandaki müşteri sayımız yaklaşık 450 bine yükseldi. Bu yıl ise esnaf kredilerinde yüzde 40...