29 / 04 / 2024

Küçük evin planlaması

Küçük evin planlaması

Yapacağınız seçimlerle küçücük evinizi ferah, yaşanabilir ve davetkâr bir alana dönüştürmeniz mümkün Son yıllarda özellikle büyük şehirlerde merkezi bir yerde oturabilmek ancak küçük metrekareli evler sayesinde mümkün olabiliyor.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

Konut tercihlerinde deprem etkisi! Artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığı sorgulanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konutta tercihler resmen değişti. Konut alacaklar artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığını sorguluyor. 

10 bin liralık evin kirası 6 bin liraya düşecek! Uzman isimden flaş açıklama! Kira fiyatlarına ne oluyor?

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, ev kiralarının önümüzdeki yıl düşeceğini iddia etti. Aşa, “İddia ediyorum, 10 bin liralık evin kirası 6 - 7 bine inecek" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Yazlık evin de vergisi var!

Tatile çıkmayı düşünenlere şok eden haber geldi. Yazlık ev kiralamayı düşünenler vergi yüküyle karşı karşıya kalabilir...

Katar, Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacak!

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lolwah Al Khater yaptığı açıklamada, Katar'ın Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacağını söyledi.

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

Perre Antik Kenti sınırlarında kalan 12 evin yıkım çalışmaları başladı!

 Adıyaman'ın Örenli mahallesinde yer alan ve Perre Antik Kenti sınırlarını içerisinde kalan 12 evin yıkımı başladı.

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Kırcami'nin imar planı için tarihi gün!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içinde bulunan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verildiğini söyledi.

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ köpekleri için ev yaptırdı!

Kıvanç Tatlıtuğ köpeklerinin rahat hareket etmesi için evinin bahçesine küçük bir ev daha yaptırdı. Bu küçük evin maliyeti 50 bin TL. 

Küçük evin planlaması Haberi

Küçük evin planlaması

Yapacağınız seçimlerle küçücük evinizi ferah, yaşanabilir ve davetkâr bir alana dönüştürmeniz mümkün

Son yıllarda özellikle büyük şehirlerde merkezi bir yerde oturabilmek ancak küçük metrekareli evler sayesinde mümkün olabiliyor. Küçük evleri de iyi planlamak, mekanı olabildiğince ferah algılamak için uygun seçimler yapmak gerekiyor. 


Açık renkler ferah etkiler: 

Küçük mekanlarda açık renklerin kullanılması mekanın olduğundan ferah görünmesi için önemli. Ama sıradan renklerden sıkıldıysanız beklenmedik renklerin açık tonlarını kullanarak yine aynı etkiyi sağlayabilirsiniz Zemin rengini de mümkün olduğunca açık renk seçmek iyi bir fikir olabilir. Mevcut koyu renk parkeleri boyatabilirsiniz. Uygun duvar kağıdı seçimleriyle de hem mekanı olduğundan büyük hem de tavanı olduğundan yüksek göstermeniz mümkün. Boyuna çizgili duvar kağıdı yaratacağı illüzyon sayesinde mekana derinlik katarak olduğundan geniş gösterecektir. 


Aydınlatın: 

Evin iyi gün ışığı alması ve iyi...