22 / 05 / 2024

küçük mutfak aletleri 2022

küçük mutfak aletleri 2022

Kolay temizlenebilen ekmek kızartma makinesinden, çok işlevli blenderlar'a sezonun en çok tercih edilen mutfak aletlerine baktık. Özellikleri ve fiyatları şöyle... 

A101'de haftalık kampanyalar devam ediyor! A1*1'e bu hafta elektrikli moped geliyor...

A101 aktüel 18 Ocak Perşembe günü mağazalarda birçok indirimli ürün yerini alacağı duyuruldu. Bu hafta A101'e elektrikli moped, yemek masası takımı, buzdolabı ve küçük ev aletleri gibi birçok ürün gelecek. İşte, 18 Ocak Perşembe A101 aktüel ürünleri ve detaylar...

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

Küçük ev aletleri konusunda konusunda adından sıkça söz ettiren Kumtel, mikrodalga fırında resmen çığır açacak bir ürün piyasaya sundu. Kumtel, bu ürüne ilişkin tüm teknik özelliklerini paylaşırken, ürünün fiyatında da indirime gidildiği öğrenildi.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Fakir Ranger 890 W toz torbasız süpürgede ekim ayı müjdesi geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu!

Küçük ev aletleri alanında son dönemlerin en popüler ürünlerinden toz torbasız süpürge, ev temizliğine adeta yeni bir soluk getiriyor. Fakir de bu alanda Ranger 890 W toz torbasız süpürgeyi üreterek alanında fark yaratmaya devam ediyor.

Schafer’dan kahve tiryakilerine özel kahve makinesi! Schafer Robusta filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!

Küçük ev aletleri konusunda oldukça başarılı ürünlerle tüketicilerin karşısına çıkan Schafer, şimdi de kahve tiryakileri için kahve makinesi üretti. Robusta filtre kahve makinesini görücüye çıkaran Schafer, ürüne ilişkin tüm merak edilenlere cevap verdi.

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Açlık sınırı 13 bin lirayı, yoksulluk sınırı 43 bin lirayı aştı! Yoksulluk sınırı asgari ücretin 3 katına yaklaştı!

Dört kişili bir ailenin aylık mutfak harcamasını kapsayan açlık sınırı bir ay içinde 1. 136 lira yükseldi ve 13 bin 334 lira oldu. Yoksulluk sınırı ise bir ayda tam 3 bin 700 lira arttı ve 43 bin 433 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Simfer SK-6704 8 litre airfryer’da indirim sürprizi! Airfryer almak isteyenler hemen baksın!

Küçük ev aletleri konusunda alanının en iyi markalarından Simfer, son zamanların en moda küçük ev aletlerinden biri haline gelen airfyer konusunda sürpriz bir adım attı. Simfer, SK-6704 8 litre airfryer’da bin TL’ye varan indirim imkânı sağlayacağını duyurdu.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Grundig VCP 3930 şarjlı dik süpürge ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Küçük ev aletleri konusunda en prestijli üreticilerden Grundig, dik süpürge satın almak isteyenlerin tam aradığı özellikte bir ürünü tanıttı. VCP 3930 şarjlı dik süpürgeyi üreten Grundig, bu ürünün tüm teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaştı.

küçük mutfak aletleri 2022 Haberi

küçük mutfak aletleri 2022

Sezonun öne çıkan küçük mutfak aletleri arasında blender ve kahve makineleri geliyor. 
Ekmek kızartma makinesinde ise yine çok işlevli olanlar kazanıyor. 

Seçili mutfak aletleri ve özellikleri: 

KitchenAid Artisan 1.4 L Blender: 8.999,00 TL

Model: Artisan Blender Kişiye Özel Sürahi ile 5KSB4034 Cast Iron Black EBK Metal tabanı ve döküm metal düğme hem sağlam, hem dengeli, dayanıklı ve temizlemesi kolay bir seçenek.  Modelin üç aşamalı karıştırma sistemi: Maksimum 1, 5 BG motor (intelli-speed özellikli), benzersiz asimetrik bıçak ve oluklu sürahi uyum içinde çalışan bu 3 parça, daha pürüzsüz sonuçlar için sert malzemeleri karıştırarak mükemmel kıvamı ve lezzeti yakalamanızı sağlıyor. 

Uyarlanabilir motor ve Intelli-Speed motor kontrolü malzemelerini algılıyor ve tüm malzemeleri karıştırmak için gereken en uygun hızda çalışır.  Türevlerine benzemeyen asimetrik paslanmaz çelik bıçak, keskinleştirilmiş ve özel...