01 / 05 / 2024

Küçükbay Grup ofis projesi

Küçükbay Grup ofis projesi

Orkide Yağ markasının da bağlı bulunduğu Küçükbay Grup, 2013 yılında yüzde 30 büyüdü. Küçükbay, "Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projenin, bu yılın ikinci çeyreğinde başlaması söz konusu" dedi.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

2 milyon kişiyi yakından ilgilendiren müjde! Emeklilik için artık o grup da kapsamda

Türkiye'de son dönemde en çok beklenen konular arasında yer alan EYT'de artık sona yaklaşıldı. EYT'nin Aralık ayında meclise gelip Ocak 2023'te yasalaşması beklenmekte. EYT ile ilgili son dakika haberleri de geliyor. Sayıları iki milyonu bulan staj mağdurları hakkında önemli bir gelişme oldu.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Kurt tarafından kuruldu.

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

Almanya’da Berlin ve Köln’de ofis açmak üzere çalışma yapan Folkart, yurt dışındaki ilk ofisinin açılışını Dubai'de gerçekleştirdi. 

Kovid-19 salgını ofis trendlerini nasıl etkiledi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Asembly Buildings Kurucu Ortağı İsmet Öztanık'ın yeni ofis trendlerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Hibrit çalışma yerleşiyor ‘ihtiyaç kadar ofis’ formülü öne çıkıyor' başlıklı yazısı...

Küçükbay Grup ofis projesi Haberi

Küçükbay Grup ofis projesi

Orkide Yağ markasının da bağlı bulunduğu Küçükbay Grup, 2013 yılında yüzde 30 büyüdü. Yağ ve plastik sanayisinden eğitime, medyadan inşaat sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösteren grup, 1,3 milyar lira ciro elde etti. Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkam Ahmet Küçükbay, 2014'te yüzde 35'i aşan büyüme hedefine ulaşmayı planladıklarını söyledi. Küçükbay, "Hem ülke hem de kuruluş olarak önümüz açık, hedeflerimiz büyük" dedi. 

İzmir'e proje Sabit sermaye yatırımlarına ağırlık verdikleri 2013 yılını büyüme hedefleri açısmdan oldukça verimli geçirdiklerini dile getiren Küçükbay şöyle konuştu: "Grubumuz bünyesinde 2014'te inşaat kalitesi ve konseptiyle İzmir'e örnek olacak bir projenin startım vermeye hazırlanıyoruz. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projenin, bu yılın ikinci çeyreğinde başlaması söz konusu. Gıda ve inşaat alanlarındaki yatırımlarımıza ağırlık vererek, ülkemizde ve dünyada...