04 / 05 / 2024

Küçükbay izmir by tower

Küçükbay izmir by tower

Yurt içi ve dışı yatırımlarla sürekli büyüyen Küçükbay AŞ, "By Tower" adını verdiği 90 bin metrekare kullanım alanı olan ultra lüks bir kuleyi kente kazandırmak için kolları sıvadı. Kulenin temeli üç ay içinde atılacak.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev ve Toghrul Nabıyev tarafından kuruldu.

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Talha Beser tarafından kuruldu.

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…

Belediyeden satılık arsa! İzmir'de imarlı arsa fırsatını kaçırmayın! 

İzmir İli Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire Turan Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 17 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Burhan Çaçan tarafından kuruldu.

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi kuruldu!

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Hasan Küçükgüzel tarafından kuruldu.

By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Seyed Hüseyin    Medgaltchi tarafından  kuruldu.

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Küçükbay izmir by tower Haberi

Küçükbay izmir by tower

Türkiye yağ sanayinin önde gelen kuruluşlarından Küçükbay A.Ş. yatırımları ve tüketiciye yönelik, istihdam artırıcı çalışmaları ile dikkat çekiyor. Yurt içinde İstanbul, Tekirdağ, Adana, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi AOSB, Kemalpaşa Akalan, yurt dışında Amerika, Japonya ve Etiyopya da yatırımlarına hız kazandıran Küçükbay A.Ş, bünyesine kattığı "Ekiz" yağ markası ile yeni bir ivme kazandı. 


"Başarıyı yakalamak zor değil"

Turkuvaz Medya Grubu Ege Temsilcisi Hüseyin Kocabıyık, Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı ve ekibine Kordon Kule'de ev sahipliği yapan Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, "Ege Bölgesi'ni sanayide ilk sıralara taşımak görevimiz. Birbirimize sıkıca kenetlenirsek bu başarı zor değil. Burada gazetemiz Yeni Asır'a da daha büyük görev düşüyor" şeklinde konuştu. 


3 yılda tamamlanacak

Bu yıl yüzde 30'u konut, yüzde 70'i ofis olarak...