20 / 05 / 2024

küçükçekme Gültepe İlkokulu deprem sonrası hasar

küçükçekme Gültepe İlkokulu deprem sonrası hasar

Küçükçekmece’de veliler, duvarlarında çatlaklar bulunan okul önünde eylem yaptı. Bazı veliler bu yüzden çocuklarını okula göndermedi...

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velileri kaygılandırdı!

Eğitime ara verilen Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velilerin kaygısını artırdı.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Kayseri Gültepe'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'deki arsayı ihale ile satıyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

İzmir Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatı tamam!

Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa'ya kuracağı kültür merkezi ve cemevinin proje çalışmalarını da bitirip yapım ihalesi için kolları sıvadı.

Büyükçekme Göl Vadisi’nde villalar 840 bin dolardan başlıyor!

1990’lı yılların ortalarında Alarko tarafından keşfedilen Alkent projeleri ile İstanbul’ un ilgisini çeken Büyükçekmece Göl Vadisi; günümüzün parlayan yıldızı. Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi'nde fiyatlar 840 bin dolardan başlıyor.

MYS Kılıç Teknik İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYS Kılıç Teknik İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

Yenitepe Kadıköy görselleri!

Yenitepe Kadıköy görsellerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yenitepe Kadıköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Sayfiye'de fiyat artışından etkilenmeyin! 31 Aralık son gün!

“ Hayatınızın iklimini ” değiştirecek Sayfiye ile yemyeşil ağaçlar, tertemiz bir hava, ve kuş cıvıltıları sizinle olacak. Sayfiye'de fiyat artışından etkilenmeyin! 31 Aralık son gün.

Manzara Adalar Kartal 23 Aralık'ta görücüye çıkıyor!

Manzara Adalar Kartal 23 Aralık'ta görücüye çıkıyor. Dairelerin 267 bin 700 TL'den başladığı projede 975 tane daire, 234 tane ofis ve 31 tane ticari birim yer alıyor.

Tapuda randevu dönemi büyük ilgi gördü!

Tapuda randevu dönemi büyük ilgi gördü. 'Alo Tapu Hattı' ile 'online randevu sistemini' hizmete alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bu uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Büyükçekmece Gölü kötü kokularından arınacak!

Büyükçekmece Gölü’nde çevreye rahatsızlık veren kötü koku için belediye ekipleri harekete geçti. Büyükçekmece Belediyesi tarafından başlatılacak olan 2 aylık çalışma sonunda göl kötü kokularından arındırılacak..

Yenitepe Kadıköy güncel fiyat listesi!

Yenitepe Kadıköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 1.100 tane daire yer alıyor. İşte Yenitepe Kadıköy güncel fiyat listesi...

küçükçekme Gültepe İlkokulu deprem sonrası hasar Haberi

küçükçekme Gültepe İlkokulu deprem sonrası hasar

Küçükçekmece Gültepe Mahallesi'nde bulunan Gültepe İlkokulu'nu duvarlarında ve kolonlarında çatlaklar oluştu. Okulda 4 Ekim’de gerçekleştirilen inceleme sonrasında, binada hasar olmadığı ve eğitime devam edileceği yönünde karar verildi. Korkusuz’un haberine göre,  verilen karara karşı çıkan veliler, çocuklarını okula göndermeyerek okul önünde protesto yaptı. 

'Risk yok' açıklaması

Çocuklarını derslere göndermeyen velilere tepkide bulundular. İki farklı cephe arasında anlaşmazlıklar çıktı. Okul önündeki kalabalığa açıklama yapan Küçükçekmece ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Isa Kamçı, “Değerli çocuklar, bir arkadaşınızın burnu kanamasın diye arkamda gördüğünüz binadan bin tane, iki bin tane hatta sonsuz tane binayı yıkarız yeniden sıfır yaparız. Devletimiz, milletimiz en güzelini, mükemmelini yapar. Burada güçlendirme yapıldı, işin erbabı olan profesörlerimiz inceleme yaptı. Burada hiçbir risk yok” şeklinde konuştu. 

Veliler, “Rapor paylaşılsın” dedi

Okulda yapılan incelemeden sonra...