15 / 05 / 2024

Küçükçekmece 15 Temmuz Gazileri Merkezi açıldı mı

Küçükçekmece 15 Temmuz Gazileri Merkezi açıldı mı

Küçükçekmece Belediyesi ve 15 Temmuz Gazileri Platformu iş birliği ile tamamlanan "15 Temmuz Gazileri Merkezi" hizmete açıldı.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

SON DAKİKA: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Cuma ve hafta sonu bazı saatlerde kapatılacak! 

Türkiye'nin dört bir yanında Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri için çalışmalar başladı. Bu kapsamda İstanbul'da da düzenlenecek etkinlikler sebebiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bazı saatlerde kapalı olacak. İşte köprünün kapalı olacağı saatler...

Büyükçekmece Tepecik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Tepecik Mevkii, Ulus ve Hürriyet Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Migros'ta Apple Ipad ürünlerde büyük indirim! Apple Ipad ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta Apple Ipad ürünlerinde büyük indirim alıcılarını bekliyor. Peki, Migros'ta hangi Apple Ipad modelleri indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Ankara Hal fiyatları açıklandı! Ankara Hali'nde meyve-sebze ve balık ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin güncel fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Halinde bugün balık, sebze ve meyve fiyatları kaç lira? İşte 15 Temmuz 2022 balık ve sebze-meyve fiyat listesi...

Opel Mokka'da hem indirim hem düşük faiz fırsatını sakın kaçırmayın! İşte Mokka fiyat listesi 15 Temmuz 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili olarak dikkat çeken Mokka'da hem indirim hem de düşük faiz fırsatı başladı. Başlatılan kampanyayla avukatlar, öğretmenler, polisler, sağlık çalışanları, askerler ve birinci derece akrabalarına ek indirim fırsatı sunuluyor. İşte Mokka fiyat listesi 15 Temmuz 2022..

A101'de küçük ev aletleri uygun fiyatla satışta! Bu fiyatlar kaçmaz! İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'de Fantom elektrikli süpürge, Homend filtre kahve makinesi, Schafer blender, Arzum tost makinesi ve Sinbo elektrikli cezve uygun fiyatla satışa sunuldu. Peki A101'de küçük ev aletleri fiyatları kaç lira? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta ayçiçek yağı, kırmızı et, beyaz et fiyatlarında dev indirim! Sakın kaçırmayın! 15 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili ayçiçek yağı, kırmızı ve beyaz et ürünlerinde büyük kampanya devam ediyor. Peki Migros'ta kırmızı et ne kadar? Migros tavuk et fiyatları kaç TL? Migros ayçiçek yağı 1 kg ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 indirimli fiyat listesi.

15 Temmuz Cuma günü bankalar açık olacak mı para alıp göndermek yapılabilecek mi?

15 Temmuz Cuma günü bankalardan işlem yapılabilecek mi, bankalardan para yatırma para çekme işlem gerçekleşecek mi sorularının cevapları merak edliyor. 15 Temmuz Cuam günü bankalar açık olacak mı sorusunun cevabı haberimizde...

15 Temmuz’da nereler açık, nereler kapalı? 15 Temmuz’da özel sektör, kargo, banka açık mı?

Banka, kargolar 15 Temmuz Cuma günü açık mı, kapalı mı merakla araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı?

Bankalar, kargo ve noterlerin çalışma durumu sorgulanıyor. 14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı? İşte detaylar!

Küçükçekmece Atakent Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Atakent Mahallesi, 564 ada, 1 parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Küçükçekmece 15 Temmuz Gazileri Merkezi açıldı mı Haberi

Küçükçekmece 15 Temmuz Gazileri Merkezi açıldı mı


Küçükçekmece Belediyesi ve 15 Temmuz Gazileri Platformu iş birliği ile tamamlanan "15 Temmuz Gazileri Merkezi"nin açılışı yapıldı.


Küçükçekmece'de açılışı gerçekleştirilen merkezin, Halkalı 15 Temmuz Şeref Meydanı'ndaki açılış törenine;  AK Parti İstanbul Milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Osman Boyraz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Habibe Başer, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, 15 Temmuz Gazileri Platformu Kurucu ve Genel Başkanı Erol Bulut ve çok sayıda kişi katıldı.


“HİÇBİRİMİZ ÖZGÜRLÜKTEN BAHSEDEMEYECEKTİK”


AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, törendeki konuşmasında, merkezin kurucularını tebrik ederek, hayırlı çalışmalara vesile olmasını diledi.

15 Temmuz'daki darbe girişimini "işgal hareketi" olarak niteleyen Dalkılıç, darbe girişiminde şehit olanları rahmetle andı. 15 Temmuz şehitleri ve gazileri sayesinde bu programı yaptıklarını belirten Dalkılıç, "Allah muhafaza...