12 / 05 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi Söğütlüçeşme Spor Tesisleri

Küçükçekmece Belediyesi Söğütlüçeşme Spor Tesisleri

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de açılışta hazır bulundu.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis'e taşıdı. 

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy'deki 'AVM gar' projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’deki Söğütlüçeşme Gar alanına alışveriş merkezi inşa edilmesini öngören projesiyle ilgili iptal kararı verildi.

Çeşme Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 12 milyon 150 bin TL'ye satıyor...

Küçükçekmece Belediyesi Söğütlüçeşme Spor Tesisleri Haberi

Küçükçekmece Belediyesi Söğütlüçeşme Spor Tesisleri

Yaptığı projeler ve faaliyetlerle Küçükçekmeceli gençleri sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı spora teşvik eden Küçükçekmece Belediyesi,   bu alandaki yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçede hizmete kazandırılan 'Söğütlüçeşme Spor Tesisleri'nin açılış programına çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı.


"Yapmak kadar korumak da önemli"


Konuşmasında, Küçükçekmece’de spor yatırımlarının devam edeceğinin altını çizen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ; ‘’Çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımlar aslında geleceğimize yaptığımız yatırımlardır. Bu yatırımları yapmak kadar korumakta önemlidir. Özellikle Söğütlüçeşme Gençlik Spor Kulübümüzün buraya ve gençlerimize sahip çıkacağını çok iyi biliyoruz. Artık söz sizde gençler. Sizden yeni şampiyonluklar ve yeni başarılar bekliyoruz. Şunu unutmamalıyız ki; sporda başarılı olmak kadar, sporcu ahlakına sahip olan gençlik yetiştirmekte önemlidir.’’ sözleriyle sporculara seslendi.


Başkan Karadeniz penaltı attı


Sporcularla keyifli dakikalar geçiren Başkan Temel Karadeniz’in...