09 / 05 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi ulaşım projesi

Küçükçekmece Belediyesi ulaşım projesi

"Ulaşım üssü” sloganıyla yola çıkılan Küçükçekmece ilçesi trafik konusunda sınıfta kalacağa benziyor. Bölgeden geçmesi planlanan havaray ve metro istasyonlarının trafiği rahatlatıcı etkisi konusunda vatandaşlar düşünceli.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece’de riskli 8 binanın yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece Belediyesi, olası İstanbul depreminde yıkılacağı tahmin edilen 8 binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Küçükçekmece Belediyesi ulaşım projesi Haberi

Küçükçekmece Belediyesi ulaşım projesi

"Ulaşım üssü” sloganıyla yola çıkılan Küçükçekmece ilçesi trafik konusunda sınıfta kalacağa benziyor. Bölgeden geçmesi planlanan havaray ve metro istasyonlarının trafiği rahatlatıcı etkisi konusunda vatandaşlar düşünceli. Küçükçekmece sakinleri “Havaray ve metronun yoğunluğunu kaldıracak bir altyapımız yok. Otopark noktasında da sıkıntılar yaşıyoruz. Acilen bir çözüm yolu bulunmalı” diyerek yetkililere seslendi.


İstanbul’un en büyük ilçesi olan ve şu anda nüfusu bir milyona yaklaşan Küçükçekmece adının tam tersi bir hızla büyüyor. Nüfusuyla birlikte sorunları da artan ilçenin, en büyük sorunu ise otopark sıkıntısı. İlçede büyük çapta bir otoparkın olmayışından dolayı, vatandaşlar araçlarını kaldırımlara park etmek zorunda kalıyor. Vatandaşlar, “Araçlardan dolayı adım atacak kaldırım kalmadı. Caddeden yürümek zorunda kalıyoruz. Can güvenliğimiz yok. Biz yürümekte zorlanırken, engelli vatandaşlarımız ne yapsın” diyerek sorunlarını dile getirdi.


Geçtiğimiz sayılarda manşetimize...