27 / 04 / 2024

Küçükçekmece civarında satılık arsa

Küçükçekmece civarında satılık arsa

Reşat Altın'ın 57 liraya satıldığı 1954 yılında, Küçükçekmece civarında parsellenen deniz kenarında arsalar metrekaresi 8 liraya, Avcılar da ise 507 metrekarelik arsalar metrekaresi 6 liradan, 3 bin liraya satılacakmış.

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Milli Emlak'tan 9 ilde satılık konut!

Milli Emlak, kamu kurumlarına ait konutları satıyor. Konutlar piyasa rayicinin altında satılıyor...

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Küçükçekmece civarında satılık arsa Haberi

Küçükçekmece civarında satılık arsa

                          BU PAZAR

Florya - Küçükçekmece'yi geçince asfalt, deniz ve plaj kenarında yeni parsellediğimiz arsalar satılacaktır. Parseller 150, 200 ve 300 metrekare olup metrekaresi 8 liradır.


 İstanbul Arı İnşaat Müessesesi


Müessisi: Tahsin Karakaşlı


Adres: Beyoğlu İstiklal Cad. 285 Elhamra Han. Kat 1 No 1

Telefon: 42740


   Ayrıca daha ileride, Avcılar köyünde cephesi tam asfalt üzerinde 50 metre genişliğindeki asfalt 507'şer metrekarelik yan yana iki parsel metrekaresi 6 liradır.

  Bakırköy, Bahçelievler'de yeni kurulacak 30,000 nüfuslu Baruthane mevkiinde, asfalt üzerinde 4 tarafı yol, 492 metrekarelik arsa metrekaresi 20 liradır.

  

   ARSALARA GİDİŞ: 4 Temmuz Pazar günü öğleden evvel 9.30, öğleden sonra 1.30 ve 4.30 da müessesemizin önünden hareket edilecektir. İzdihama mahal bırakmamak için bizzat veya...