24 / 07 / 2024

küçükçekmece özelleştirme

küçükçekmece özelleştirme

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece'de yer alan 16 bin 527,26 metrekare alana sahip olan arsayı Babacan Yapı satın aldı. Özelleştime İdaresi tarafından satışı gerçekleştirilen arsa 70 milyon liraya satıldı...

Milyarlık satış! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın taşınmaz satışları ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul, Erzurum, Ankara ve Bursa'da bulunan bazı taşınmazlara ilişkin kararlarına onay verildi.  Erzurum'dan İstanbul'a satışlar dikkat çekti.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

2018'de 1.3 milyon dolarlık özelleştirme yapıldı!

2002’den bu yana 273 kuruluşta hisse senedi veya varlık satış/devir işlemleri yapıldı. 15 HES'e ilişkin özelleştirme çalışmaları ise devam ediyor...

Özelleştirme İdaresi, Kayseri Şeker'deki hissesini Varlık Fonu'na devretti!

Kayseri Şeker'deki Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığının %1.07'lik hissesi Varlık fonuna devredildi. Bu devir ile birlikte Kayseri Şeker'in ortak sayısı 30'a düşmüş oldu. 

ÖİB Büyükçekmece'deki gayrimenkulü 7 milyon TL'ye sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Büyükçekmece ilçesi, Büyükçekmece Merkez Mahallesi, 487 ada, 9 parseldeki gayrimenkulü satış usulü ile özelleştirdi...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

küçükçekmece özelleştirme Haberi

küçükçekmece özelleştirme

Özelleştirme İdarsi Küçükçekmece'de arsa satışı gerçekleştirdi. 2002 yılından bu yana bir çok yerde proje hayata geçiren Babacan Yapı İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yer alan Kartaltepe mevkiindeki 16 bin 527,26 metrekare alana sahip olan arsayı satın aldı.


782 ada 1 parsel üzerine kayıtlı olan arsa 70 milyon liraya sahiplerini buldu. 


İhaleye Zirve İnşaat, Gül İnşaat, Babacan Yapı, Toya Yapı, Tören gıda, Hacı Zambur ve Bayburt Grup katılmıştı.


Melek...