02 / 05 / 2024

küçükçekmece yeni turizm alanı

küçükçekmece yeni turizm alanı

Kentsel dönüşüm projelerini ardı ardına başlatan İstanbul Küçükçekmece Belediyesi, Marmara Denizi ile göl arasında kalan bölüm için Dubai'deki Palmiye Adası'nın benzeri bir proje geliştirdi...

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor: Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor. İşte detaylar...

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

küçükçekmece yeni turizm alanı Haberi

küçükçekmece yeni turizm alanı

İlçenin, İç Kumsal adı verilen bölgesine yönelik geliştirilen projede Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi'nin birleştiği alanında lüks villa ve rezidansların yanı sıra marina, oteller, tema park ve akvaryum gibi turizm tesisleriyle donatılması planlanıyor. Belediye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan iznin alınmasıyla halktan 'olur' alarak yatırımcılarla görüşmeye başlayacak.


Habertürk'ün haberinegöre; Projenin toplamda 5 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirileceğini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, "Dubai'deki Palmiye Adalara benzeyen yerleşimler var. Bu projeleri biz geliştirdik, yabancı yatırımcılar var, teklifler geliyor. Bütün bunların hepsi sonuçta halkın onayıyla oluşacak. Projemizi hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderdik. Kısa zaman içerisinde iznimizi alıp bunu halka soracağız. Kanal İstanbul Küçükçekmece Gölü'nden başlarsa projemizi buna göre revize edecek şekilde planlandırdık" ifadelerini kullandı.


DÖNÜŞÜMÜN YÜZDE 30'UNU BELEDİYE SÜBVANSE EDECEK


Küçükçekmece'deki...