04 / 05 / 2024

küçükçekmecedeki parklar

küçükçekmecedeki parklar

Küçükçekmece Belediyesi, örnek bir projeye daha imza attı. Küçükçekmece Belediyesi anaokulu öğrencileri için oyun parkı kuruyor. Yaklaşık 1500 metrekarelik bir alana kurulan oyun bahçesinde, 900 metrekare yeşil alan bulunuyor.

Atakent Zülfikar Parkı hizmete girdi!

Küçükçekmece Belediyesi’nin, Atakent Mahallesi Hz. Ali Camii’nin yanındaki 8 dönümlük arazide hayata geçirdiği Zülfikar Parkı, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi, törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da katıldı...

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Sulu eğlence; Fiyatı günlük 500 TL ila 2 bin TL arası

Hava sıcaklığı öğle saatlerinde 40 dereceye kadar yükselen Antalya'da, bayramda tatilciler su parklarına akın ederek serinlemeye çalışıyor. Tatilciler, dalga havuzu ve su kaydıraklarında hem serinliyor hem de eğleniyor. Bu parkların ücretleri ise günlük 500 TL ila 2 bin TL arası değişiyor.

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı! Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı... Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar da ortaya çıktı. En düşük maaş ne kadar olacak?

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Körfez'deki metruk binalar tehlike saçıyor!

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Gölcük yeniden doğdu!

Gölcük, yeni yaşam alanları, spor tesisleri, parkları ve insanların yoğun ilgi gösterdiği sahiliyle 18 yılın ardından facianın acı izlerinden uzak modern bir kent görünümüne kavuştu.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Ankara Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı!

Yemyeşil bir Altındağ için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor, bu kapsamda Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı.

Taşyapı'nın Kadıköy'deki inşaatının iskanı iptal edildi!

Kadıköy Belediyesi’nin parklarına, kültür merkezlerine ve camilerine haciz gönderen Taşyapı’nın iskanı mahkeme tarafından iptal edildi.

küçükçekmecedeki parklar Haberi

küçükçekmecedeki parklar


Küçükçekmece Belediyesi ilkleri gerçekleştirmeye devam ederek, örnek bir projeye daha imza attı. Küçükçekmece Belediyesi anaokulu öğrencileri için oyun parkı kuruyor.


Küçükçekmece Belediyesi Anaokulu’nun yanında kurulan oyun parkı hakkında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Çocuklarımızın iyi ve başarılı bir yetişkin olması için, çocukluklarını güzel geçirmeleri, çocukluklarına ait güzel anıları biriktirmeleri gerektiğini düşünüyorum. İyi bir çocukluk geçirmek demek aslında çocuğun özgürce istediği gibi oyun oynaması demek. Bu nedenle ilçemizde oyun parklarının hayata geçirilmesi bizim için çok önemli” dedi.


ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ


Yaklaşık 1500 metrekarelik bir alana kurulan oyun bahçesinde, 900 metrekare yeşil alan bulunuyor. Tamamen anaokulu çocuklarına yönelik ve doğal malzemelerden yapılan oyun alanında çocuklar için her şey düşünülmüş. Oyun alanında çocuklar çim amfi, ahşap oyun kulübeleri, çim tepe, ahşap kütükten...