30 / 06 / 2024

Küçükköy bağlantı yolu son durum

Küçükköy bağlantı yolu son durum

Büyükşehir Belediyesi, kazalara neden olduğu için halkın talebi üzerine yenilediği Korkuteli Küçükköy’deki yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alt yapısıyla birlikte sil baştan ele alınan yolda sıcak asfalt çalışması başladı.

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı!

Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı..

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Güzelce Etabı imar planı itirazı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Güzelce Etabı'na ilişkin 1/5000 ölçekl nazım imar planı itirazı bugün askıya çıktı.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

Diyarbakır Yeni Bağlantı Yolu için yıkımlar tamamlandı!

Kentte araç trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu üzerindeki 4 apartmanı kamulaştırarak yıkımını tamamladı.

Essenora Evleri Küçükköy fiyat!

Essenora Evleri Küçükköy fiyat listesi minimum 330 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa ediliyor...

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar!

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 785 daire ve 12 ticari birimden oluşuyor...

Küçükköy bağlantı yolu son durum Haberi

Küçükköy bağlantı yolu son durum


Büyükşehir Belediyesi, kazalara neden olduğu için halkın talebi üzerine yenilediği Korkuteli Küçükköy’deki yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alt yapısıyla birlikte sil baştan ele alınan yolda sıcak asfalt çalışması başladı.


Keskin virajları nedeniyle Küçükköy’ün korkulu rüyası haline gelen, birçok kazanın yaşandığı bağlantı yolu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatıyla yeniden yapılıyor. 7 kilometrelik yolu alt yapısıyla birlikte yeniden ele alan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, virajları ortadan kaldırarak, yolu genişletti. Büyükşehir ekipleri, şimdi de yolu en kaliteli sıcak asfaltla kaplıyor.


ASFALT ELMALI PLENTİ’NDEN

Yolu en kısa sürede bitirmek için seferber olan Büyükşehir Belediyesi, 15 kamyon, 3 silindir, 2 freezer makinesi ve 30 personelle gece gündüz çalışıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, “Asfaltı, Elmalı Asfalt Plenti’nden temin ediyoruz. Asfaltın çabuk...