09 / 05 / 2024

Küçükköy Stadı yıkılacak mı

Küçükköy Stadı yıkılacak mı

Gaziosmanpaşa’nın İstanbul Süper Amatör Ligi takımı olan Küçükköyspor’un stadı yıkımdan kurtuldu.

Hasan Tahsin Usta Küçükköy Stadı’nı inceledi!

Küçükköy Stadı ve çevresinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Usta, Küçükköyspor Yönetimi ile de çalışmaları değerlendirdi. Başkan Usta, Küçükköyspor altyapısındaki futbolcularla da sohbet etti.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

19 Mayıs Stadı 2018'de yıkılacak!

Tarihi Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımına karar verildi. 19 Mayıs Stadı, 2018 yılının ilk aylarında yıkılacak.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Malatya İnönü Stadı yıkılacak!

Malatyaspor'un TOKİ'ye devredilecek olan stadı İnönü Stadı yıkılacak. TOKİ yıkıma Haziran ayında başlayacak.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

287 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı.Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kura!

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kura çekilişi 21 Temmuz'da yapılacak. Toplamda 592 adet dairenin satışta olduğu projede peşin ödemeler 15 bin 399 TL'den başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de toplam 592 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Başvuruların başladığı projenin kura çekişi ise 21 Temmuz'da yapılacak. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları ve proje detayları..

2016 TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri!

2016 TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri 14 Haziran Salı günü başlıyor. Ödeme planına göre 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede kurası 21 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak. Yüzde 10 indirimin sağlandığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kura çekilişi!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kura çekilişi 21 Temmuz 2016 gününde yapılacak. Ödeme planına göre yüzde 10 indirimin sağlandığı projede toplamda 592 adet daire satışta.

Küçükköy Stadı yıkılacak mı Haberi

Küçükköy Stadı yıkılacak mı

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde 1968'de kurulan Küçükköyspor Kulübü’nün 2011'de hizmete açılan stadı için tehlike çanları çalıyor.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, Gaziosmanpaşa Belediyesi, stadın bulunduğu parsellerle ilgili 2018 yılının Kasım ayında hazırladığı imar planı değişikliği dosyasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda gündeme alınan plan değişikliği teklifi ile üzerinde Küçükköyspor Kulübü'ne ait tesislerin ve stadın yer aldığı yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin “Açık ve spor alanları” fonksiyonu iptal edilerek “Belediye hizmet alanı” ilan edilmesi istendi. Belediye hizmetlerinin daha etkin ve kapsayıcı bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla gerekli olan belediye hizmet alanı ihtiyacının karşılanması amacıyla bu plan değişikliğinin hazırlandığı bildirildi.

İMAR KOMİSYONU UYGUN BULMADI

Plan değişikliğine ilişkin kurumlardan görüş istendi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı, plan değişikliğiyle spor...