04 / 05 / 2024

Küçükkuyu Port ödemeleri

Küçükkuyu Port ödemeleri

Dört mevsim yaşam imkanı sağlayan, Kaz Dağlarının temiz havası ve doğasından en üst seviyede faydalanmak üzere tasarlanan projede, son dairelerin satışı için çok özel bir kampanya başladı.

Temettüde verimli olan şirketler hisse performansında da coştu!

Borsa İstanbul’daki 500’den fazla firmaların 2023 senesi bilançoları açıklanıyor. Finansal tablolar açıklandıkça firmaların temettü (kâr payı) ödemeleri de konuşulmaya başlayacağı kaydedildi. Son 5 senede temettü verimi en fazla şirketlerin hisse performansları da oldukça dikkatleri üzerine çekti.

Ev sahipleri dikkat! Kiracılar ödemek zorunda değil...

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan sorunlar, sıkıntı ve anlaşmazlıklar son zamanlarda da giderek artıyor. Kiracıların ev sahipleri ile yaşadıkları sorunlar artarak devam ederken kiralık evlerin aidat ödemeleri taraflar arasında sorunların olmasına neden oluyor. İşte haberin detayları...

Dar gelirliye 1250 TL müjdesi: Aralık Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 

Aralık ayının gelmesiyle birlikte Aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, Aralık Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mıi ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

EYT'deki kıdem tazminatı çıkmazı! İşverenden yeni talep var

Milyonlarca Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) Mart ayından bu yana emekli oluyor. EYT'lilerin kıdem tazminatı ödemeleri için ise işverene kredi desteği verildi. Ancak, yükselen faizler, işvereni zor duruma soktu. Küçük esnaf, EYT kredisi için kolaylık istedi. İşte tüm detaylar...

Yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı? Yaşlılık aylığı alanlar dikkat! Hesaplara tam 3 bin 490 TL yatacak!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, emekli maaşlarının erken ödenmesiyle beraber yaşlılık maaşı ödeme tarihleri merak edilmeye başlandı. Peki yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran müjdesi. Herkes sevinecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi. Bakanlık haziran ayı ödemeleri hakkında flaş haberi verdi.

EYT'liler kıdem tazminatına hemen kavuşacak! Detaylar sonunda netleşti! Hemen bakın!

Hazine destekli EYT kredisi ile ilgili detaylar netleşti. EYT'liler için ayrılan kıdem tazminatı ödemeleri, kredi verenler tarafından doğrudan emekli olacak çalışanın hesabına aktarılacak.

EYT'liler hemen bakın! Hesaplara peş peşe yatacak! Başvurular bugün resmen başladı! 

Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kıdem tazminatı ödemeleri kapsamında, KGF destekli kredi başvuruları bugün resmen başladı. Peki başvurular nasıl, nereye yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Tarım ve Orman Bakanlığı küçük ölçekli balıkçılara destek ödemeleri artırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyonu kimlere verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair sorular hızlanmaya başladı. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonuna dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık çalışanları promosyon ne zaman alacak?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri gündemde yer alıyor. Sağlık çalışanlarına, bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair detaylar!

1250 TL Aile Destek parası yattı mı? Aralık ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? 

Aile destek paketinden faydalanan vatandaşlar ödemelerin yapılacağı tarihi merak ediyor. Aile Bakanlığınca 850 ile 1250 TL arasında aile destek paketi ödemeleri yapılıyor. Aralık ayının ortalarına gelinmesiyle beraber gözler aralık aile destek ödemeleri tarihine çevrildi. 

SSK, Bağ-kur, Emekli Sandığı emeklilerine piyango vurdu! Bankalar peş peşe açıkladı! 8 bin TL hesaplara yatıyor!

SSK, Bağ-kur, Emekli Sandığı emeklilerine banka promosyonları yatmaya devam ediyor. Bankalar aralık ayı promosyonlarını peş peşe açıkladı. Emeklilerin hesaplarına 8 bin TL yatıyor. İşte aralık ayı promosyon ödemeleri...

Küçükkuyu Port ödemeleri Haberi

Küçükkuyu Port ödemeleri

Uygun fiyatlarda hem yazlığı hem kışlığı olsun kim istemez ki... Nuhoğlu-Gülsa İnşaat'ın, geniş kumsallara ve muhteşem denize sahip, Kuzey Ege'nin tatil cenneti Edremit Körfezindeki projesi Küçükkuyu Port'ta ev sahibi olmak çok kolay. Dört mevsim yaşam imkanı sağlayan, Kaz Dağlarının temiz havası ve doğasından en üst seviyede faydalanmak üzere tasarlanan projede, son dairelerin satışı için çok özel bir kampanya başladı. 


Vatan 


Telefon: (0286) 752 68 68

Web Adresi: