19 / 05 / 2024

kulada saha çalışmaları başladı mı

kulada saha çalışmaları başladı mı

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında yapılan işleri de Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun bizzat denetleyerek Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı'dan bilgi aldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmalarının yüzde 70'i tamam!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmaları devam ediyor.DHMİ Genel Müdürü Keskin "Üst yapı hizmet binalarının yüzde 95'i, ATC kule inşaatının yüzde 50'si, saha düzenleme işlerinin yüzde 70'i tamamlanmış durumda." dedi.

Kanal İstanbul'un saha çalışmalarında sona gelindi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '100 Günlük İcraat Programı' kapsamında açıkladığı Kanal İstanbul projesinde ÇED ve etüd proje işleri bu ay tamamlanacak. Projenin saha çalışmalarında sona gelindi.

TİKA Sevakin Adası'nda 2. etap saha çalışmalarını tamamladı!

TİKA, Sudan'daki tarihi Sevakin Adası'nın restorasyon amacı ile Türkiye'ye tahsisi kapsamında ikinci etap saha çalışmalarını tamamladı.

TİKA Sevakin Adası'ndaki ilk çalışmalarını tamamladı!

TİKA, Sudan'daki Sevakin Adası'nın restorasyon çalışmalarındaki ilk aşama saha tetkik çalışmalarını tamamladı.

Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için çalışmalar hızlandırıldı!

TFF 1'inci Lig'in başlamasına günler kala İzmir temsilcileri; Göztepe ve Altınordu'nun bu sezon iç saha maçlarını oynayacağı Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için başlatılan çalışmalar hızlandırıldı.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgede estetik görünüm sağlanıyor.

Kanal Ankara'da saha çalışmalarına başlandı!

Mimarlar Odası’nın başkentteki her projede olduğu gibi dava açıp engellemeye çalıştığı Melih Gökçek’in çılgın projesi Kanal Ankara’da saha çalışmalarına başlandı

Kanal Ankara'da saha çalışmaları başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin mega projelerinden olan Kanal Ankara'da saha çalışmaları önümüzdeki ay başlıyor. 11 kilometrelik dev kanala sahip olacak projenin 5 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor...

Kanal Ankara'da saha çalışmaları bu ay başlıyor!

Ankara Büyükşehir'in mega projesi "Kanal Ankara"yla ilgili ilk saha çalışmaları bu ay başlıyor. 11 kilometrelik boğazda öncelik yola verildi. 3 ay içinde de peyzaj çalışmaları başlayacak.

Kula'da saha çalışmaları başladı!

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında yapılan işleri de Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun bizzat denetleyerek Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı'dan bilgi aldı.

Konya Akşehir'de sentetik çim saha çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Yasası ile Konya’nın Akşehir ilçesinin bir mahallesi haline gelen Doğrugöz’de, Akşehir Belediyesi tarafından başlatılan sentetik çim saha çalışmaları tamamlanarak bitirildi.

Tekirdağ Malkara'da halı saha yapım çalışmaları incelendi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kozyörük Mahallesi’nde Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik yüzeyli çim halı saha yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

3. Havalimanı'nda drenaj çalışmaları başladı!

İstanbul’un kuzeyinde yer alan Üçüncü Havalimanı’nın drenaj çalışmalarına kum temin etmek için Karadeniz’e 5 saha kuruluyor. Her saha 1 milyon ton kum üretecek.

kulada saha çalışmaları başladı mı Haberi

kulada saha çalışmaları başladı mı


Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında yapılan işleri de Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun bizzat denetleyerek Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı'dan bilgi aldı. Konuyla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula'nın şantiye alanına döndüğü bu günlerde ekiplerimizin saha çalışmalarını yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın istek, dilek ve talepleri doğrultusunda gerçekleşen çalışmalar ile Kula daha da güzel bir yapıya bürünüyor. Ciddi bir alt ve üstyapı çalışmasının sürdüğü bu günlerde 2016 yılı hayırlı ve uğurlu olacağına inancımız tam. İnşallah güzel işler yaparak aldığımız her oyun hakkını vereceğiz" dedi. 



Kula...