01 / 10 / 2024

kulalı hayırseverlerin yaptıracağı okul ne zaman bitecek

kulalı hayırseverlerin yaptıracağı okul ne zaman bitecek

Ömer Özboyacı’nın yaptıracağı lise ve anaokulu, Selçuk Sayış’ın Hacı Ömer Özboyacı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesine yaptıracağı bir atölyenin protokolü, Manisa Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı...

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Devlet Bahçeli'nin Karabağ'da yaptıracağı okulun projesi tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin Şuşa kentinde yaptıracağı okulun projesi tamamlandı. Okul projesinin mimarı Yusuf Ziya Günaydın, projenin detaylarını paylaştı...

Suriye'de hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek imam hatip lisesinin temeli atıldı!

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Bağcılar'daki Bedir Camisi'nin tamamlanması için hayırseverlerin desteği bekleniyor!

Kazan'da bulunan tarihi Kul Şerif Camisi'nden esinlenerek 2017'de Demirkapı Mahallesinde inşasına başlanan caminin tamanlanması için hayırsever vatandaşların yardımı bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'de yaptıracağı 50 konut için AFAD'a bağış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'e inşa ettireceği 50 konut için AFAD'a  250 bin lira bağış yaptı.

Elazığlı hayırseverler 19 okul yaptıracak!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası vatandaşların ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilmesi için hız kesmeden çalışmalara başlandı. Hayırseverlerin bölgede 19 okul yaptırdığı belirtildi...

Hatay'da hayırseverlerin yaptırdığı cami ibadete açıldı!

Hatay Yayladağ'da hayırseverler tarafından yaptırılan Kızılgöl Camisi ibadete açıldı. Caminin açılış törenine Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu katıldı. 

Bülent Ersoy evine Türk hamamı yaptıracak!

Bülent Ersoy, önceki akşam Yalova'daki Terma City Otel'de sahneye çıktı. telin 650 metrekarelik ultra lüks kral dairesinde ağırlanan Ersoy, "Bugün burada Türk hamamına girdim. Ben de evime Türk hamamı yaptıracağım" dedi...

Çerkezköy'e hayırseverlerden yeni anaokulu!  

Tekirdağ Çerkezköy'de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor. Bölge esnaflarından Fikri Güner'in yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Kayseri'nin hayırseverleri Talas'ta eğitim binaları inşa ediyor!

Kayseri’ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kamçı, arsa sorununa rağmen hayırseverlerin Talas'ta eğitim binaları inşa ettiğini söyledi.

ABD'li vatandaş evinin bahçesine göl yaptı!

ABD'de yaşayan bir vatandaş evinin bahçesine yaptıracağı havuzun 30 bin dolara mal olacağını öğrenince bahçesine havuz yerine doğal bir göl yapmaya karar verdi.

kulalı hayırseverlerin yaptıracağı okul ne zaman bitecek Haberi

kulalı hayırseverlerin yaptıracağı okul ne zaman bitecek


Manisa’nın Kula ilçesinde, hayırseverlerle belediye tarafından 16 derslikli ticaret meslek lisesi, dört derslikli anaokulu ve iki atölye yaptırılacak. Ömer Özboyacı’nın yaptıracağı lise ve anaokulu, Selçuk Sayış’ın Hacı Ömer Özboyacı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesine yaptıracağı bir atölye ve Kula Belediyesi’nin yaptıracağı bir atölyenin protokolü, Manisa Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı. Lise için İl Özel İdaresi kaynaklarından 500 bin lira, Kula Belediyesi’nin hesabına aktarılacak. Söz konusu projelerin toplam maliyeti 2,5 milyon lira. Lise, anaokulu ve atölyeler, gelecek eğitim yılında hizmete girecek.


İmza töreninde konuşan Vali Abdurrahman Savaş, devlet vatandaş işbirliğinin eğitime büyük katkı sağladığını belirterek, hayırseverlere teşekkür etti. Savaş, “Kula ilçesinde Ömer Özboyacı tarafından endüstri meslek lisesi yapılmıştı. Şimdi de hayırseverimiz, 16 derslikli ticaret meslek lisesi binası ve dört derslikli bir...