06 / 05 / 2024

külçe altın ağustos

külçe altın ağustos

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ve Tüketici Fiyat Endeksi ile indirgendiğinde 2019 ağustos ayında en fazla reel getiri, külçe altından elde edildi.

Altın fiyatlarının bir yıl sonra nasıl olacağı ortaya çıktı! Dünya Bankası 2025 yılı yeni altın tahmini açıkladı!

Dünya Bankası, 2025 yılında altın fiyatlarının nasıl olacağını açıkladı. Rapora göre altın fiyatları bir yıl sonunda işte böyle olacak...

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altında yeni rekor! Gram altın 2 bin 20 TL'yi geçti! Yatırımcılar hemen bakın! 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde resmen tozu dumana kattı. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 2 bin 20 lira seviyesini aştı. Peki bugün çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın, tam altın, Ata altın kaç lira? 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Enflasyonu yenen tek yatırım aracı borsa oldu!

Eylül ayında enflasyon indirgendiğinde en çok kazandıran yatırım aracı yüzde 1,81'le BIST 100 endeksi oldu. Mevduat faizi yüzde 2,96, dolar yüzde 4,41, külçe altın yüzde 4,83 oranında kaybettirdi.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

24 Eylül 2023 altın fiyatlarında son dakika! Altın bugün ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın!

24 Eylül 2023 altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri pek çok yatırımcının gündeminde yer alıyor. Peki altın bugün ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın...

külçe altın ağustos Haberi

külçe altın ağustos

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını" açıkladı.Buna göre, en yüksek aylık reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 6,06, TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 4,53 ile külçe altında gerçekleşti.

Anadolu Ajansı haberlerine göre;Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde, yatırım araçlarından Devlet İç Borçlanma Senetleri (DİBS) yüzde 4,13, mevduat faizi (brüt) yüzde 1,92, dolar yüzde 0,23 ile yatırımcısına kazandırırken, avro yüzde 0,66, BIST 100 endeksi de yüzde 2,43 oranında kaybettirdi. TÜFE ile indirgendiğinde DİBS yüzde 2,64, mevduat faizi (brüt) yüzde 0,46 getiri sağladı. Ağustosta dolar yüzde 1,21, avro yüzde 2,09 ve BIST 100 endeksi yüzde 3,84 oranında yatırımcısında kayba yola açtı.

DİBS 3 aylık değerlendirmede, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 20,24, TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 15,85 ile en yüksek reel getiri sağlayan...