02 / 05 / 2024

Kültürel Aşçı Değişimi Projesi antalya

Kültürel Aşçı Değişimi Projesi antalya

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

Mesa Mesken'de bayrak değişimi!

Mesa Holding'in lokomotif şirketi Mesa Mesken Sanayii A.Ş'de görev değişimi yaşandı.

Çayır ve mera alanlarının değişimi meclis gündeminde!

Çayır ve mera alanlarının büyüklükleri ve değişimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekfen Holding'te bayrak değişimi!

Yaklaşık olarak 20 bine yakın kişiyi istihdam eden Tekfen Holding'te bayrak değişimi...

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile imar planı ve plan revizyonlarının incelenmesi için belirlenen sürenin gerekli görülmesi hâlinde 3 ay daha uzatılabilmesi amaçlanıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Karatay Termal Tatil Köyü hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dünyada turizm alışkanlıklarının değiştiğini anlattı. Kurum, "Konya'nın üstü insanlığa nasıl tarihi, kültürel, manevi şifalar sunuyorsa, altı da termal kaynaklarıyla sıcak sularıyla insanlığa şifa sunuyor'' diye konuştu.

Kayseri'de yıkılan ve yeri değiştirilen camiler TBMM gündeminde!

Son 18 yılda Türkiye genelinde ve Kayseri özelinde yıkılan ve yeri değiştirilen camiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatih'te 'konut' olan arazinin imar planı sosyal kültürel tesise çevrildi!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün onursal başkanlığını yaptığı derneğe ait tarihi yarımadadaki arazinin “konut” olan imarı, dernek işlerinde kullanılmak üzere “sosyal kültürel tesis” alanına çevrildi. Karar İBB Meclisi’nde oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Kültürel Aşçı Değişimi Projesi antalya Haberi

Kültürel Aşçı Değişimi Projesi antalya

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek.


Alanya Belediyesinin Çin'deki kardeş şehri Fushun ile başlatılan Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın bir medeniyet şehri olduğunu diğer ülkelere göstermeyi amaçladıklarını söyledi.


Yücel, "3 ay süreyle Türk aşçılar Fushun'da Türk mutfak kültürünü, Çinli aşçılar da Alanya'da Asya mutfak kültürünü tanıtacak" dedi.


ALTİD Başkanı Burhan Sili ise turizmin kültürlerin etkileşiminde önemli bir nokta olduğunu söyledi. Çin'in Fushun kentinden iki Çinli aşçının Alanya'ya geldiğini, Alanya'dan da iki kişinin Fushun'a gittiğini anlatan Sili, "Amaç kendi kültürümüzü, yiyecek kültürümüzü, mutfağımızı onlara tanıtmak, onların da kültür ve mutfağını tanımak" diye konuştu.


Proje kapsamında Alanya'da bulunan Çinli aşçılar ise hazırladıkları ekşili Çin...