16 / 05 / 2024

kumlıca yangınında hasar gören evler

kumlıca yangınında hasar gören evler

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangınıyla ilgili, "Evlerde, seralarda ve bahçelerde hasar var. Şimdi tespitler yapılıyor. Bu tespitler yapıldıktan sonra bunların telafisini inşallah yapacağız" dedi

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Eskişehir İnönü'de bir evde yangın çıktı!

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnönü ilçesi Dereyalak köyünde bulunan bir evde sobadan çıkan kıvılcım sonrasında yangın başladı.

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Marmaris'te 4 bölgede orman yangını çıktı!

MARMARİS'te önceki gün ilk belirlemelere göre piknik tüpü iddiasıyla çıkan orman yangınında 44 hektarlık alan kül oldu. Aynı gün içinde Antalya, Adana ve Seydikemer'de de orman yangınları yaşandı.

Marmaris'teki orman yangınında soğutma çalışmaları devam ediyor!

Marmaris'te 44 hektar orman alanına zarar veren yangın tamamen söndürüldü. Yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan yangın söndürüldü, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü!

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Durmuşlu Mahallesi Baraj mevkisindeki kızılçam ağaçların oluşturduğu ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına, ekipler sabaha kadar müdahale etti.

Yangın sigortası hasar tespiti nasıl yapılır?

Yangın sigortası genel şartları gereğince yangın sigortası hasar tespiti nasıl yapılır? Yangın sigortası sözleşmesi ile sigorta edilmiş şeylerde meydana gelen zararın miktarı taraflar arasında yapılacak anlaşmayla tespit ediliyor...

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı!

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı. İlkadım ilçesindeki bir giyim mağazasında çıkan yangında dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeni ile işyerinde büyük çaplı hasar oluştu.

Kocaeli Darıca'da yangın çıktı!

Kocaeli’nin Darıca İlçesi Osmangazi mahallesinde bulunan bir evin ikinci katında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın evi sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çaba sarfetti.

kumlıca yangınında hasar gören evler Haberi

kumlıca yangınında hasar gören evler


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangınıyla ilgili, "Evlerde, seralarda ve bahçelerde hasar var. Şimdi tespitler yapılıyor. Bu tespitler yapıldıktan sonra bunların telafisini inşallah yapacağız. Vatandaşlarımızın zararını tazmin edeceğiz" dedi.Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan orman yangını bölgesine gelen Bakan Çavuşoğlu, yangından zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Çavuşoğlu, ilk olarak Kumluca Devlet Hastanesinde yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen itfaiye ve orman çalışanlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Daha sonra Erentepe Mahallesi'ndeki ormanlık alanda evleri ve seraları zarar gören vatandaşlarla görüşen Çavuşoğlu, can kaybının olmamasının, tek teselli kaynağı olduğunu söyledi.Adrasan bölgesinde de yangın çıktığını hatırlatan Çavuşoğlu, "Allah'a şükür arkadaşlar kontrol altına aldılar. Çok şükür bu kadar büyük bir yangın oldu ama can kaybı yok. Vatandaşlarımız valiliğimizin, kaymakamlığımızın, belediyelerimizin, jandarmamızın uyarılarını...