27 / 04 / 2024

kumova inşaat varyant karşıyaka

kumova inşaat varyant karşıyaka

Varyantkarşıyaka 'da teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek, projede fiyatlar 325 bin liradan başlıyor

Varyant Karşıyaka Kumova İnşaat 'ta 325 bin liraya 2+1!

Varyant Karşıyaka Kumova İnşaat 'ta banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor

Varyant Karşıyaka 'da 450 bin liraya 3+1! 2015'te teslim!

Varyant Karşıyaka 'da fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Varyant Karşıyaka nerde?

Varyant Karşıyaka nerde sorusunun cevabını haberimiz içinde bulabilirsiniz, projede minimum fiyat 325 bin lira olarak belirleniyor

Varyant Karşıyaka Konutları 'nda minimum 325 bin liraya!

Varyant Karşıyaka Konutları 'nda teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek, proje Oyak Sitesi Blokları'nın karşısında inşa ediliyor

Varyant Karşıyaka teslim tarihi!

Karşıyaka'da yaşama geçirilen Varyant Karşıyaka teslim tarihi 2015 Nisan olarak belirlendi

Varyant Karşıyaka 'da 325 bin liraya 2+1! 24 ay sonra teslim!

Varyant Karşıyaka 'da satışlar önümüzdeki günlerde başlayacak, projedeki konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor

İngiltere'de inşaat sektörü PMI Aralık'ta 54,3’e geriledi!

İngiltere’de inşaat sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) Aralık'ta tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 varyantı Omicron endişesiyle 54,3’e geriledi.

Ömer Kumova İnşaat 420 milyon TL ciro hedefliyor!

Son beş yılda 32 projeyi hayata geçiren Ömer Kumova İnşaat, halihazırda dört konsept projesini de sürdürüyor. Firma, ruhsatı çıkmak üzere olan üç projesi ve Bodrum projeleriyle de 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefliyor.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası: SOHO Kitchen Studio!

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası olarak faaliyete başlayan SOHO Kitchen Studio için 'Mutfak Sohbetleri Vol.1' etkinliğini düzenledi..

İMSİAD üyesi Ömer Kumova'dan İnşaat Mühendisliği öğrencilerine tavsiyeler!

İMSİAD Üyesi Ömer Kumova, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle biraraya geldi. Ömer Kumova, inşaat mühendisi adaylarına, kendi bilgi birikimlerine yatırım yapıp, işlerin sürekli takipçisi olmaları konusunda öneride bulundu.

Ramadan Kumova: İnşaat sektörü büyümede hız kesmeyecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, sektör olarak 2013 yılını iyi geçirdiklerini, 2014 yılında ise inşaat sektöründe büyümenin hız kesmeden devam edeceğini ve fiyatların yükseleceğini söyledi...

Varyant Karşıyaka Kumova İnşaat 'ta 325 bin liraya 2+1!

Varyant Karşıyaka Kumova İnşaat 'ta banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor

Ömer Kumova İnşaat Larissa By Kumova 'da 285 bin liraya 3+1!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Larissa By Kumova 3 bin 150 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 2 blok halinde yükselen projede 38 adet konut yer alıyor.

Ömer Kumova İnşaat Adress Balat'ta 600 bin liraya!

Bursa'da hayata geçirilen Larissa By Kumova Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyor. 3 bin 150 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Ömer Kumova İnşaat Bulvar Plus projesinin vaziyet planı nasıl

Ömer Kumova İnşaat'ın Bulvar Plus projesinin vaziyet planı açıklandı…

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

kumova inşaat varyant karşıyaka Haberi

kumova inşaat varyant karşıyaka

İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Varyantkarşıyaka Kumko Yapı ve Kumova İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Projede satışlar devam ediyor.


Varyantkarşıyaka 'da  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Proje 132 konuttan meydana geliyor.


Varyantkarşıyaka 3, 6, 14 ve 18 katlı 8 blok halinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


İzmir Varyantkarşıyaka 'da;

2+1 konutlar 325 bin liradan,

3+1 konutlar ise 450 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Varyantkarşıyaka Kaya Prestige Konutları 'na yakın konumda yaşama geçiriliyor. Projenin sosyal alanları arasında; tenis kortu, yüzme havuzu, squash lanı ve fitness center gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Telefon: (0232) 463 51 91

Web Sitesi: http://www.varyantkarsiyaka.com

Ceren...