17 / 05 / 2024

kumru devlet hastane nerede

kumru devlet hastane nerede

Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yılı yatırım programına alınan 50 yataklı yeni Kumru Devlet Hastanesi’nin mevcut arsa üzerine yapılması kararlaştırıldı.Ordu Kumru'ya 50 yataklı Devlet Hastanesi yapılacak!

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yalova Devlet Hastanesi 233 milyon liraya ihale edildi!

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova'da hayata geçirilecek olan 400 yataklı yeni devlet hastane binasının 233 milyon liraya ihale edildiğini açıkladı. 

Batman 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu!

Konut üretim çalışmalarının yanı sıra kamu yatırımları ile adından söz ettiren TOKİ, bir çok hastane inşa ediyor. TOKİ'nin Batman'da hayata geçireceği 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ödemiş’te inşaatı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane alanını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, doktor, sağlık görevlisi gibi eksiklerin tamamlanması konusunda önümüzdeki hafta Ankara’da görüşmeler yapacağını belirtti.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi açıldı!

Sultanbeyli'nin en büyük sağlık yatırımı olan 400 yataklı TOKİ Sultanbeyli Devlet Hastanesi açıldı. Yeni hastane hastalarından tam not aldı...

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Çanakkale Lapseki Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yapımına geçen yıl başlanılan devlet hastanesinin inşaatı tamamlandı. Hastane mevcut çalışmaların sona ermesinden sonra hizmete açılacak.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

Adana Ceyhan Devlet Hastanesi'nin ihalesi 10 Ağustos'ta!

Adana'da temeli 5 yıl önce atılan Ceyhan Devlet Hastanesi'nin yapımı tamamlanmayı bekliyor. Hastane için 10 Ağustos 2017 günü yeniden ihaleye çıkılacak.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Sultanbeyli'nin en büyük sağlık yatırımları arasında gösterilen 400 yataklı devlet hastanesinde sona gelindi. Açılış için gün sayan hastane 17 blok olarak inşa edildi.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı!

2013 yılında temeli atılan Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı. Hastane 250 yataklı olarak dizayn edildi.

Lapseki Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce yapımına başlanılan yeni devlet hastanesinin inşaatında sona gelindi. Kaymakam, hastane müdürü ve Başhekim şantiyeyi ziyaret etti.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi’nde zemin krizi!

KLV İnşaat tarafından inşa edilen Kahramanmaraş Elbistan 300 Yataklı Devlet Hastanesi’nin Proje Sorumlusu Timuçin Evci, hastane zeminindeki kısmi bozulmalarla ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi.

kumru devlet hastane nerede Haberi

kumru devlet hastane nerede

Ordu’nun Kumru ilçesinde yeni devlet hastanesi yapılacak olması sebebiyle İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu, geçici olarak Kumru Devlet Hastanesi oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yılı yatırım programına alınan 50 yataklı yeni Kumru Devlet Hastanesi’nin mevcut arsa üzerine yapılması kararlaştırıldı. Bu sebeple yıkılacak olan hastane binasında sağlık hizmetlerinin aksamaması için İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu’nun geçici olarak devlet hastanesine dönüştürülmesine karar verildi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, geçici hastane binası olarak kullanılması planlanan binada sağlık hizmetleri verebilecek nitelikte tadilat ve restorasyon çalışması yapıldığını belirterek, “Geçtiğimiz günlerde bu çalışma tamamlandı ve mevcut hastane boşaltılarak geçici binasına taşınarak yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Bayram sonrası yüklenici firma tarafından yeni hastane binası inşaat çalışmalarının başlatılması planlanıyor” dedi.

Dr. Küçükoğlu, yeni hastane binasının 400...