03 / 05 / 2024

Kur dalgalanmasının gayrimenkul pazarına etkisi

Kur dalgalanmasının gayrimenkul pazarına etkisi

“Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü Şubat 2014” raporu, Ülke Başkanı Avi Alkaş, Yönetici Direktörü Nilgün Dil Erman ve Danışmanlık Hizmetleri Yardımcı Direktörü Burçin Sezen tarafından açıklandı.

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

İŞKUR altı ayda yarım milyonu aşkın kişiye iş buldu!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2023’ün ilk yarısında 584 bin kişinin iş bulmasını sağladı. Söz konusu istihdamda İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir ilk sıraları aldı.

İŞKUR 2023'ün ilk yarısında yarım milyondan fazla kişiyi işle buluşturdu!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2023 yılının ilk altı aylık döneminde toplamda 584 bin kişinin istihdamına aracılık etti.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

Bağ-Kur'luların emekliliği için yeni düzenleme; 9 bin prim günü şartı esnetiliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'luların emekliliği için gerekli olan 9 bin prim günü şartıyla ilgili yeni bir düzenlenme yapacaklarını duyurdu.  Bakan Bilgin istihdam sayısına göre bir kriter uygulanacağını açıkladı. İşte detaylar...

Dolarda adeta 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı duyanın resmen aklı gitti! Dolar kahini tarih vererek uyardı

Dolar kurunda yaşanan ve bir türlü önüne geçilemeyen kur dalgalanmasına ilişkin vatandaşın aklına 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' soruları geldi. Konu ile alakalı açıklama yapan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Dolar, O tarihte 27 TL olacak açıklamasını yaptı.

İŞKUR’dan arka arkaya müjde bombardımanı! Tamı tamına 22 bin personel alınacak! Acilen başvurunuzu yapın!

İş arayan milyonlarca insan İŞKUR ilanlarını yakından takip ediyor. İŞKUR ilkokul mezunu dahil çok sayıda personel alımı yapılacağını duyurdu.

Yabancılar 2022'nin ilk 9 ayında 6 milyon 335 bin 192 metrekarelik gayrimenkul satın aldı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancı yatırımcıların 2022 ve 2021 ilk 9 ay itibariyle Türkiye’de gerçekleştirdikleri tüm gayrimenkul cinsinden alımları masaya yatırdı. İşte yabancıların gayrimenkul edinimleriyle ilgili detaylar...

Merkez Bankası faiz indirdi, dolar yükselecek mi? Dolar ve kur korumalı mevduat yatırımı mantıklı mı? Hemen bakın!

Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı piyasalarda şaşkınlığa neden oldu. Uzun zamandır 17.96 Türk Lirası'nı geçemeyen dolar hızlıca 18 lira sınırını aştı. Peki, riski sevmeyen yatırımcıları neler bekliyor?  Şimdiye kadar kur artışının faiz getirisinin üzerinde olduğu KKM’de ‘denge’ noktaları ne?

Çin'deki gayrimenkul yatırımlarının yavaşlaması ekonomik toparlanmayı etkiledi!

Çin'in ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın, gayrimenkul yatırımlarındaki yavaşlama ile ilgili olduğu belirtildi.

Kur dalgalanmasının gayrimenkul pazarına etkisi Haberi

Kur dalgalanmasının gayrimenkul pazarına etkisi

Jones Lang LaSalle Araştırma Departmanı tarafından hazırlanan ve Türkiye’de perakende, ofis, lojistik ve otel sektörünün değerlendirildiği “Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü Şubat 2014” raporu, Ülke Başkanı Avi Alkaş, Yönetici Direktörü Nilgün Dil Erman ve Danışmanlık Hizmetleri Yardımcı Direktörü Burçin Sezen tarafından açıklandı.

“Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü” raporunda, Türkiye'de döviz piyasalarında son dönemde meydan gelen hareketliliğin gayrimenkul pazarını 2014 yılında fiyatlanma anlamında yeni bir dengeye yönlendireceği öngörülüyor. Mevcut politik kargaşanın ekonomi ve TL üzerindeki olası etkileri, yatırımcılar için endişe yaratmakla birlikte orta ve uzun vadede Türk pazarına olan yatırımcı algısının, Türkiye’nin güçlü ekonomik büyümesi ve demografik gücü sayesinde pozitif seyredeceği vurgulanıyor. 

Raporda, ülkemizin e-ticaretteki gelişiminin perakende ile ilişkili lojistik pazarını harekete geçirdiği, Türkiye gibi önemli büyüme potansiyeli olan pazarlarda lojistik ve...