19 / 05 / 2024

kur ne zaman düşecek

kur ne zaman düşecek

Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Kur, enflasyon ve faizin üzerinde bir balon oluştu. İnşallah bunun da önümüzdeki 1 hafta, 10 gün içinde kendiliğinden ortadan kalktığını göreceğiz" dedi.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli Bayram ikramiyesi takvimi

Milyonlarca emekli, ikramiyelerin ödeneceği günü merakla bekliyor. SSK ve Bağkur emeklileri, her sene farklı tarihlerde ikramiyelerini alacak. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte merak edilenler... 

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca emekli tarafından dört gözle beklenen bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte merakla beklenen 2024 yılı emekli ikramiyeleri ile ilgili detaylar...

Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı emekli ikramiyesinde flaş gelişme!

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerinin 3 bin TL'lik ikramiyelerinin hesaplara yatacağı atrih merak ediliyor. Peki emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Bakan Işıkhan açıkladı! BAĞKUR 7200 ne zaman yasalaşacak?

Türkiye'de küçük esnaf ve Bağ-Kur sigortalıları için emeklilik şartlarında yapılan düzenlemeler kapsamında milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve uzun süredir beklenen 7200 prim günü düzenlemesinin ne zaman yasalaşacağı merak ediliyor.

Emekli ikramiyelerinde son dakika! SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre ikramiyeler ne zaman yatacak? 

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli ikramiyelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre ikramiyeler ne zaman yatacak? 

5 bin TL 29 Ekim ikramiyesi kimlere verilecek? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 

5 bin TL 29 Ekim ikramiyesinin kimlere verileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, kimlere verilecek?

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 29 Ekim ikramiyelerinde son dakika! Emekli ikramiyesi ne zaman, kimlere yatacak? 

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 29 Ekim ikramiyelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekli ikramiyesi ne zaman, kimlere yatacak? 

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekliye 5 bin TL müjdesi!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak sorusunun yanıtı pek çok kiş tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki söz konusu ikramiyeler ne zaman yatacak?

SSK ve Bağkur emeklilerinin ek zammında son dakika! Emekliye ek zam ne zaman yapılacak? Acil bakın!

SSK ve Bağkur emeklileri merakla ek zammın ne zaman yapılacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki Emekliye ek zam ne zaman yapılacak? Acil bakın...

SSK, Bağ-Kur emekli Temmuz 2023 maaşları ne zaman yatırılacak? İşte kalem kalem zamlı ve yeni maaş tarihleri! 

SSK, Bağ-Kur emekli Temmuz 2023 maaşları ne zaman yatırılacak? İşte kalem kalem zamlı ve yeni maaş tarihleri... 

SSK ve Bağkur emekli ikramiyelerine kallavi zam mı geliyor? Temmuz 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Hemen bakın!

SSK ve Bağkur emekli ikramiyelerine kallavi zam mı geliyor? Temmuz 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? Emekliler dikkat! Kurban Bayramı öncesi maaş verilecek mi?

Milyonlarca emekli maaşların Kurban bayramı öncesinde yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? 

kur ne zaman düşecek Haberi

kur ne zaman düşecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. 


Zeybekci, doların bütün para birimleri karşısındaki yükselişine ilişkin, "Martın ikinci yarısından itibaren bu spekülatif köpük geldi bizim Türk Lirası'nın üzerine oturdu. Bu da yaklaşık olarak 5-6 puan civarında oraya oturdu. Önümüzdeki haftadan itibaren seçim sonuçları öngörülmeye başladığında bu köpüğün gittiğini göreceğiz hep beraber" şeklinde konuştu.


Zeybekci, kur, enflasyon ve faizin üzerinde bir balon oluştuğunu belirterek, "İnşallah bunun da önümüzdeki 1 hafta, 10 gün içinde kendiliğinden ortadan kalktığını göreceğiz" ifadelerini kullandı.


CHP'nin seçim vaatleri


Zeybekci, CHP'nin seçim vaatleri ile ilgili olarak da "Kemal Kılıçdaroğlu ne diyorsa biz onların hiçbirisini yapmayacağız. 'Önce Türkiye' diye çıktığımız bu yolculukta Türkiye'nin menfaati neyi gerektiriyorsa biz onları yapacağız"...