02 / 05 / 2024

kuran grup asrın konutları

kuran grup asrın konutları

Asrın Konutları 'nda güncel fiyatlar 163 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Kuran İnşaat Asrın Konutları Esenyurt'ta 155 bin liraya!

Esenyurt Asrın Konutları'nda fiyatlar 155 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olmam mümkün

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Asrın felaketinin ardından gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir sene geçti. Yaşanan depremle beraber vatandaşlar, fay hattına uzak, nüfus yoğunluğunun az olduğu, az katlı ve yeni binaları tercih etmeye başladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Biçer tarafından kuruldu.

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Kuran Yapı'ya 1 yıl kesin mühlet verildi!

Asrın Konakları Marina ve Asrın Konutları projelerine imza atan Kuran Yapı konkordato davası görüldü. Mahkeme şirketin geçici mühlet süresini uzattı...

Mustafa Kuran kimdir?

Asrın Konakları projesini hayata geçiren Kuran Şirketler Topluluğu'nun kurucusu Avukat Mustafa Kuran kimdir? Mustafa Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kuran Yapı konkordato talebinde bulundu!

Asrın Konakları Marina ve Asrın Konutları projelerine imza atan Kuran Yapı konkordato talebinde bulundu. Şirkete 17 Ağustos 2018 tarihinden itibaren 3 ay süre ile geçici mühlet verildi...

kuran grup asrın konutları Haberi

kuran grup asrın konutları


Kuran İnşaat 'ın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt 'ta yaşama geçirdiği Asrın Konutları 'nda satış süreci devam ediyor.


254 konuttan meydana gelen Asrın Konutları 'nda; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.


14 katlı tek blok halinde inşa edilen Asrın Konutları 'nın anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor, projeden banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.


Asrın Konutları fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 163 bin liradan;

2 oda 1 salon daireler 262 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Esenyurt Asrın Konutları 'nda; 1+1 daireler 82 metrekare, 2+1 daireler 134 metrekare, 3+1 daireler ise 182 metrekare olarak tasarlandı.


E-5 ve E-6 Otoyolları'na yakın mesafede yükselen Asrın Konutları 'nda; yüzme havuzu, Türk hamamı, güvenlik, sauna ve fitness center bulunuyor.


Telefon: 0212 852 30...