05 / 05 / 2024

Küresel Gayrimenkul nerede

Küresel Gayrimenkul nerede

Küresel Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Eryıldız ve Levent Arısüt ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Bahçelievler'de kuruldu.

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Küresel konut piyasası normale dönüyor, peki Türkiye’de durum ne?

Parasal genişleme ortamında düşük faizli konut kredileri sebebiyle şişen küresel gayrimenkul piyasası, merkez bankalarının yüksek enflasyon karşısında para musluğunu kısmaya başlaması ile soğumaya başladı. Peki, bu durum Türkiye'ye yansıyacak mı? İşte konut sektöründe son durum...

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Küresel salgın gayrimenkul piyasasını nasıl etkileyecek?

Galatasaray Üniversitesi Doç. Dr. Ata Özkaya, Star Gazetesi'nde yer alan yazısında ''Küresel salgın: Ekonomide risk mi yoksa belirsizlik mi?'' yazısını kaleme aldı...

Akiş GYO, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi üyesi oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (United Nations Global Compact) katılımcısı oldu...

Gayrimenkulde küresel piyasalara açılma zamanı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları İstanbul’da gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda buluştu. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, gayrimenkulde küresel piyasalara açılmanın tam zamanı olduğunu söyledi..

Knight Frank Birincil Küresel Kentler Endeksi raporu açıklandı!

İngiltere merkezli küresel gayrimenkul danışmanlık şirketi Knight Frank, dünyanın önde gelen 41 şehrindeki lüks konutların fiyatlarına ilişkin hazırladığı raporu yayımladı.

Ergün Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergün Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sibel Ergün ve Ahmet Ergün ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çin'deki Küresel Diyafram Radyo Teleskobu ziyarete açıldı!

Çin'in güneybatısındaki Küresel Diyafram Radyo Teleskobu, turistlerin ziyaretine açıldı. Dünyanın en büyük radyo teleskobunu günde iki bin turistin ziyaret etmesi bekleniyor.

İnşaat sektörüne damga vuracak 10 yeni küresel trend!

KPMG, inşaat ve altyapı sektöründeki trendlere ilişkin değişim ve gelişmeleri inceleyen raporunu 2017 yılı için yayımladı. İşte inşaat sektörüne damga vuracak 10 yeni küresel trend...

Küresel ticari gayrimenkul sektörü 2017’de de büyüyor!

JLL’nin yaptığı araştırmaya göre küresel ticari gayrimenkul sektörü 2017’de gelişmeye ve büyümeye devam edecek. Yapılan çalışmaya göre, geçtiğimiz yıl 650 milyar dolar olarak hesaplanan ticari gayrimenkul yatırımları bu yıl 700 milyar dolar seviyesine çıkacak.

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 milyon 784 bin 861 TL sermaye ile bugün Rıza Kutlu Işık, Uğur Işık, S. Levent Demirer ve Sırrı Gökçe Odyak imzasıyla kuruldu.

Küresel gayrimenkul piyasası aşırı ısındı!

Düşük faizlerin yarattığı konut talebi fiyatları artırınca birçok ülkede gayrimenkul piyasası aşırı ısındı. Uzmanlar sert bir düzeltmenin yaşanabileceği uyarısı yapıyor. Riskli ülkelerin başında İsviçre, Kanada, Avustralya geliyor.

Küresel Gayrimenkul nerede Haberi

Küresel Gayrimenkul nerede

Küresel Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Eryıldız ve Levent Arısüt ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Bahçelievler'de kuruldu.


Küresel Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b- Her türlü inşaat taahhüt işleri;...