03 / 05 / 2024

kürşat tuncel satış küpü

kürşat tuncel satış küpü

REIDIN verilerine göre yılın üçüncü çeyreğinde İstanbul genelinde ofis kira değerlerinde hem üst hem de alt fiyat segmentinde gerileme izlendi. Satış Küpü'nden Kürşat Tuncel ofis kiralarını değerlendirdi...

Kürşat Tuncel: Müteahhitlerin açıkladığı proje değeri nedir?

Satış Küpü Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel: "Konut projesi geliştiren müteahhitler proje lansmanları sırasında basına parasal büyüklükleri abartmaya bayılıyorlar, bunu bir nevi güç gösterisi olarak algılıyorlar"

Konut sektöründe müzik durmak üzere, bir sandalye kapın!

Aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliydi tabiki; son iki yıldır sesimiz yettiğince inşaat sektörünün bir çöküşe doğru gittiğini ifade etmeye çalışıyorduk ancak sektörün duayen şirketleri bizi vesvese ile suçladılar.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Kırıkkale'de satılık 114 arsa! 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale'de yer alan 114 arsayı 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Konut satışlarında 2017'nin rekoru kırılacak!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu yıl, " 2017'de tüm zamanlarda kırılan 1 milyon 409 bin konut satış rakamının geçilerek yeni bir rekora imza atılacağına inanıyoruz" diyen Çetinsaya, konut projelerine de değindi.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Seçim bitti, peki inşaat ve gayrimenkulde durum ne olur?

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Kürşat Tuncel 24 Haziran 2018 seçimlerinin inşaat ve gayrimenkul sektörüne nasıl bir etkisi olacağını yazdı. İşte Tuncel'in yazısı...

Antalyalı emlakçılara Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi!

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel olarak düzenleniyor. Eğitim, 21 Haziran tarihinde sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel tarafından verilecek.

Kürşat Tuncel'den İzmirli emlak ofislerine satış eğitimi!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel gerçekleştirilecek.

Kürşat Tuncel'den Ankaralı emlak ofislerine satış eğitimi!

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel düzenlenecek. 

kürşat tuncel satış küpü Haberi

kürşat tuncel satış küpü

REIDIN Ofis Kira Endeksi sonuçlarına göre, genel olarak aşırı iniş-çıkıştan uzak olan ofis kiraları son 3 dönemdir artış göstermesine karşın, yılın üçüncü çeyreğinde azaldı. 2009 ilk çeyrekte 100 ile başlayan endeks değerleri 2013′ün 3′üncü çeyrek döneminde alt fiyat segment kira endeksi için 111,71 (önceki çeyrek 114,53) olarak ölçülürken bu değer üst fiyat segment kira endeksi için 105,70 (önceki çeyrek 107,16) oldu. Peki bu gerilemeyi nasıl yorumlayabiliriz?


Bilindiği üzere gayrimenkul yatırımında toplam getiri kira getirisi ve değer getirisinden oluşmakta. Bu iki getirinin toplamının cari enflasyon oranının üstünde olması (reel pozitif getiri sağlaması) ve alternatif yatırım araçlarının getirisinin üstünde olması garimenkul yatırımını karlı hale getirmektedir. Halihazırda enflasyon oranı %8-9′lar civarında, faiz oranları ise %10 seviyelerinde. Dolayısıyla gayrımenkul yatırmının karlı olması için %10′un...