22 / 05 / 2024

Kürşat Ufuk kentsel dönüşüm fikirtepe projesi

Kürşat Ufuk kentsel dönüşüm fikirtepe projesi

Kentsel dönüşümü değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1 milyon 340 bin metrekare (134 hektar) alanda gerçekleştirildiğini belirtti..

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

GYODER'in 'Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları' semineri 26 Haziran'da!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları semineri 26 Haziran'da ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Yaşlılar, kentsel dönüşümde en kırılgan grup!

Kentsel Dönüşüm ve Metropolde Yaşlanmak: İstanbul Örneği araştırmasının bulguları açıklandı. İÜ Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Şentürk, araştırmanın sonucunda, yaşlıların kentsel dönüşümde en kırılgan grup olduğunun tespit edildiğini söyledi...

Kürşat Ufuk kentsel dönüşüm fikirtepe projesi Haberi

Kürşat Ufuk kentsel dönüşüm fikirtepe projesi

Kentsel dönüşümü değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1 milyon 340 bin metrekare (134 hektar) alanda gerçekleştirildiğini belirterek, firma olarak ortak oldukları şirketlerde toplamda 100 dönüm, 5 adada proje yaptıklarını söyledi. 

Üstlendikleri projelerin yatırım tutarının 1 milyar lira civarında gerçekleşeceğini açıklayan Ufuk, şu an Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinin 56 adasında, 35 firmanın bulunduğunu ifade etti, Ufuk, proje tamamlandıktan sonra yaklaşık 50 bin konutluk bir yapının ortaya çıkacağını ve 100-130 bin insanın yaşayabileceği bir ortamın sağlanacağını dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm projesiyle Fikirtepe'deki evlerin değerinin yüksek oranda artacağını belirten Ufuk, "Şu an 150 bin lira etmeyen evin değeri, proje sonunda 650 bin lira olacak, Bu rakamları 1+1 üzerinden söylüyorum. Vatandaşın arsası çoksa, bu değeri bir kaç milyon...