28 / 04 / 2024

Kurt Makina yeni fabrika

Kurt Makina yeni fabrika

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi.

İBB Sultangazi projesinin temeli bugün atılıyor! 448 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konutluk yeni projesinin temeli bugün atılacak. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un konu ile ilgili paylaşımı ve proje ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

TOKİ ve KİPTAŞ arasında sular durulmuyor! Ali Kurt, 'TOKİ yapamadı biz yaptık' dedi o rakamı açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda KİPTAŞ'ın 4,5 yılda 2 bin 95 yeni konut ürettiğini açıkladı. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı...

Ali Kurt'tan barınma sorunu için '1 milyon boş konut kamulaştırılsın' önerisi! 

ĶİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, hükümetin yeni konut üretimi için ayırdığı 30 milyar TL ile megakent İstanbul'da boş olan 1 milyon konutun kamulaştırılması önerisinde bulundu... 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

Vekurt İnşaat Mobilya Makina Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vekurt İnşaat Mobilya Makina Mermer Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kurt tarafından kuruldu.

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdullah Kurt tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a yeni proje geliyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt önceki gün sosyal medyadan yaptığı açıklamada İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir projenin hayata geçeceğini açıkladı.

Kurt İnşaat, Gaziantep'te 2 yeni projeye başlıyor!

Gaziantep'te inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kurt İnşaat, çevreye duyarlı projeleriyle kentin gözde bölgelerinden yaşabilir konutlar üretiyor. Firma özellike inşa ettiği bağ evleriyle dikkat çekiyor...

Mevlüt Kurt'tan kamu binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Demet Akalın yeni evine yaz sonu taşınacak!

Demet Akalın ve Okan Kurt yeni evlerine yaz sonu taşınacak. Bin metrekarelik 4 katlı ev, 9 odalı, havuzlu-bahçeli villa olarak dizayn edildi.

Okan Kurt'tan Demet Akalın'a villa göndermesi!

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt Acarkent’te 5 milyon dolara villa satın aldı. Yeni villayla ilgili soruları cevaplandıran Kurt, “Evin fiyatıyla ilgili konuşmam doğru değil, fakat ben ev alarak sözümü tuttum'' dedi.

Kurt Makina yeni fabrika Haberi

Kurt Makina yeni fabrika

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kurt Makine'nin tarım makineleri ürettiğini anlatan firma sahibi Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi Her yıl ortalama yaklaşık 3 milyon euro'luk ihracat yaptıklarım kaydeden Kurt; Bulgaristan, Romanya, Moldova, Litvanya, Letonya, Ukrayna, Kazakistan, Azerbaycan, İran ve Mısır'ın önemli ihraç pazarları arasında sayılabileceğini bildirdi. Her yıl yaklaşık 300 bin euro tutarında hammadde ithal eden firmalarında üretimin yüzde 90'ınm yerli malzemeyle yapüdığına belirten Kurt, 2013 yılı cirolarının ise 8 milyon lirayı bulduğunu kaydetti. Bu yılın ilk üç çeyreğinde ise ciroda 10 milyon lirayı bulduklarım aktaran Kurt, daha büyük alet ve ekipmanlar üreterek, ciro artışını destekleyeceklerine dikkat çekti. 

Yeni tesis için 6 milyon liralık...