02 / 10 / 2024

kurtköy kiralık fiyatları

kurtköy kiralık fiyatları

Gayrimenkulden eğitime, turizmden ticariye kadar birçok yatırıma ev sahipliği yapan Kurtköy'de kiralık daire arayanlar için bölgedeki projeleri mercek altına aldık. İşte Kurtköy kiralık ev fiyatları...

İstanbul'da kiralık konut fiyatları yüzde 9 arttı!

Emlakjet tarafından hazırlanan piyasa raporuna göre yüzde 25’lik kira zammı sınırının kalkmasıyla mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları yüzde 9 artış gösterdi.

Laris Pırlanta'da tamtur yüzük fiyatları 21 bin 608 TL'den başlıyor!

Pırlanta markaları arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Laris Pırlanta'da tamtur yüzük fiyatları 21 bin 608 TL'den başlıyor. 

Lal Pırlanta'da beştaş yüzüklerde net yüzde 70 indirim! Lal Pırlanta beştaş yüzük fiyatları!

Lal Pırlanta'da beştaş yüzüklerde net yüzde 70 indirim kampanyası başladı. Peki Lal Pırlanta'da beştaş yüzük fiyatları ne kadar? 

Kıbrıs'ta kiralık evler büyük talep görüyor! İşte Kıbrıs'taki güncel kiralık ev fiyatları!

Kıbrıs'taki kiralık evler, hem yerel halk hem de yabancı öğrenciler ve çalışanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kıbrıs'taki kiralık ev fiyatları ne kadar? İşte Kıbrıs 2024 kiralık ev fiyatları...

Düğün hazırlıkları başladı! Lotus pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Laris Pırlanta fiyat listesi

Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. Evlilik tekliflerinin gözdesi lotus yüzükler binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki lotus yüzük fiyatları ne kadar? Laris Pırlanta yüzük fiyat listesi.

En pahalı pırlanta yüzük kaç TL? Amor Pırlanta'da yüzük fiyatları belli oldu! Pırlanta yüzük fiyatları

En pahalı pırlanta yüzüğün fiyatı merak ediliyor. Bu kapsamda Amor pırlantanın fiyat listesi araştırılıyor. Peki pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? En pahalı pırlanta fiyatları kaç lira?

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları artarken, satılık konut fiyatları da düşüyor. Gayrimenkul piyasasındaki durgunluk merak konusu olurken, uzmanlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada piyasanın zaman içerisinde kendisini realize ettiğini belirtiyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Zen Pırlanta'dan çılgın pırlanta yüzük indirimi! Büyük Zen Pırlanta indirimi başladı!

Zen Pırlanta, 2-22 Temmuz tarihleri arasında yüzüklerde inanılmaz fiyat avantajları sunuyor. Peki, Zen'de pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

kurtköy kiralık fiyatları Haberi

kurtköy kiralık fiyatları


Son yıllarda inşaat yatırımlarının gözdesi olan Kurtköy, Pendik ilçesine bağlı bir semt. Aydos eteklerine kurulu olan Kurtköy; güneyinde Tuzla Aydınlı, batısında Pendik, doğusunda Tuzla Orhanlı ile kuzeyinde Sultanbeyli ve Şile ile komşu. 11.8 milyon metrekarelik alandan oluşan bölge, 55 bin kişilik bir nüfusa sahip. 


Gerek eğitim gerek gayrimenkul ve ticari alanlarda birçok yatırımın yapıldığı bölgenin gelişimi Sabiha Gökçen Havalimanı'nın açılması ile başladı. İlerleyen yıllarda özel üniversitelerden konut projelerine kadar çeşitli yatırımların yapılmasıyla gelişim çizgisi giderek artış gösterdi.  




Sabiha Gökçen'den sonrası... 

Kurtköy'ün kaderini değiştiren yatırımın Sabiha Gökçen Havalimanı olduğunu belirttik. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın açılmasının ardından F1 İstanbul Park ve Via Port...