16 / 05 / 2024

Kurtköy konutları ulaşım

Kurtköy konutları ulaşım

İmga inşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Evleri'nde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 olarak tasarlandı.İmga İnşaat Kurtköy Evleri konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de bulunuyor.

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

MULTI yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor!

thyssenkrupp Asansör’ün geliştirdiği, dünyanın ilk halatsız asansörü olan MULTI, yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor. MULTI, en derin yüzeylerdeki ulaşım platformlarına bile hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Artvin Borçka Karşıköy'ün ulaşım sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Dairelerin 1+1 olarak dizayn edildiği Vogue Kurköy'de ticari birimler de bulunuyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Sahilada Maltepe Konutları ulaşım!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 290 adet daire yer alıyor. Sahilada Maltepe Konutları ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe'de yer alıyor.

Kiptaş Çatalca Konutları ulaşım haritası!

Kiptaş Çatalca Konutları ulaşım haritası haberimizde yer alıyor. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 2 bin 138 adet 2+1 daire, 139 bin 750 liradan satışa sunuldu...

Adatepe Maltepe Sahilada Konutları ulaşım!

290 adet daireden oluşan Adatepe Maltepe Sahilada Konutları ulaşım bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28,5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje 25 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor.

Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım!

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan proje 30 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım bilgilerine göre İstanbul Küçükçekmece Halkalı Caddesi üzerinde yer alıyor.

Kurtköy konutları ulaşım Haberi

Kurtköy konutları ulaşım

Kurtköy Evleri'nde  blokların 4 bodrum kat + zemin kat + 7 normal kat olarak dizayn edildi. 4 blok halinde yükselecek olan proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.


İmga Portall: İmga Kurtköy projesinin adı belli oldu!

İmga İnşaat Kurtköy'de satılık daire sayısı 72, dükkan sayısı 47, ofis sayısı ise 90 olarak belirlendi. Projede ayrıca 220 odalı otel de yer alacak. 

92 bin 618 metrekare inşaat alanına sahip olan İmga İnşaat Kurtköy Evleri 'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekler yer alıyor.

İmga İnşaat Kurtköy Evleri konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen yanında, TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın mesafede, Teknopark'a 800 metre yakınlıkta yer alıyor. Projede  teslimlerin Eylül - Ekim aylarınde gerçekleşmesi hedefleniyor.

Kurtköy İmga İnşaat Evleri satış ofisi

Web: